TUMBLE ‘N DRY | PERFECTE ZOMERJURK


Door: Renske

Ik heb het wel eens vaker gezegd volgens mij maar ik denk dat ik in het verkeerde land geboren ben. Voor mij kan het niet zonnig en warm genoeg zijn en alles onder de 15 graden vind ik eigenlijk al te koud. Misschien komt het wel omdat ik midden in de zomer geboren ben.

Mijn vader zegt altijd dat mijn humeur zich vroeger aanpaste aan de temperatuur, in de zomervakantie was ik dan ook op m’n best 🙂 Niet zo gek ook dat Julie 2 dagen voor mijn verjaardag geboren is, Phileine  een maandje ervoor en baby nr 3 tussen ons allen in uitgerekend is. Allemaal zomerkindjes!

Deze zomer aanbidding vertaalt zich ook door in mijn kledingsmaak. Niet dat ik shoppen voor de wintercollectie niet leuk vind hoor (ik bedoel shoppen blijft shoppen… ), maar van al die zomeritems kan ik pas écht ontzettend blij worden.
En met name voor de kids springen die zomercollecties er echt uit. Ik hou zo van al die felgekleurde shirtjes, zwierige  zomerjurkjes, shortjes met print, open schoentjes en slippers en ga zo maar door…. En al die items zijn ook allemaal veel goedkoper dan die voor de winter!

Ik geef toe dat ik daardoor hier en daar ook best wel een beetje door kan slaan met de zomercollectie voor mijn meisjes.
Door de komst van onze 3e kleine midden in de zomer gaan wij deze maanden niet op vakantie naar een warm oord dus ik bedacht me dat het hier wel heel mooi weer moet worden willen ze alles kunnen dragen wat ik tot nu toe voor ze heb gekocht.  Maar komt vast goed, ik ben altijd heel optimistisch in de zomermaanden 🙂

Voor Julie had ik een tijdje terug deze rieten hoed gekocht bij de Zara, ze was meteen fan! Al hoewel ik ‘m in gedachten had voor de zomer naar het strand heeft ze ‘m al meerder keren op gehad naar de supermarkt, crèche, speeltuin etc. Goede aankoop dus!

En toeval  of niet….vorige week was ik weer eens online bij één van mijn favoriete webshops aan het kijken en terwijl ik eigenlijk dacht dat ik inmiddels wel genoeg mouwloze jurkjes voor haar in de kast heb kon ik niet om deze heen. Een stretchjurkje van Tumble ‘N Dry bestaande uit een grijs hemdje wat vastzit aan een wit met zwart gestreept rokje met een afbeelding van een hoed erop en de tekst “leave your hat on”. Tja, deze MOESTEN we hebben natuurlijk! Perfect voor bij haar rieten hoedje!

Ze was  helemaal enthousiast toen ze ‘m zag en de jurk moest meteen aan! MET haar hoed uiteraard en haar nieuwe panterslippers eronder.  Ook de zonnebril werd uit de kast getrokken en ze was klaar voor het strand! Helaas was het niet heel mooi weer en moest ik haar erna overtuigen dat een legging, vestje en gympies echt niet overbodig waren  maar ik weet wel wat de eerste echte strandoutfit wordt!

Wat vinden jullie van Julie  d’r outfit?

Je kunt het jurkje via deze link shoppen

DSC01001

DSC01029
Klik hier om te shoppen bij Tumble ‘N Dry

Wat vinden jullie van ‘t jurkje van Julie?