5X MUSTHAVES H&M NIEUWE COLLECTIE


De lente staat op het punt om door te breken en wat worden we daar toch allemaal vrolijk van! Overal waar ik kijk zie ik vriendelijke en blije gezichten. De terrassen zitten vol en mensen komen massaal uit hun winterstulpje gekropen. Hoewel ik dol ben op alle jaargetijden en ook de daarbij horen weers wisselingen, heeft de lente toch een streepje voor. Het lijkt wel of alles in het teken staat van vrolijkheid! En ook de garderobe wordt steeds vrolijker! Ik liep net op kantoor door mijn kleding rekken te struinen en besefte me dat de donkere kleuren plaats maken voor lichte en zachte tinten en vrolijke printjes. Thuis ga ik ook de kasten weer eens goed uitspitten, want de grote voorjaars schoonmaak staat voor de deur. Ik moet er wel even eerlijk bij zeggen dat de grote schoonmaak zich voornamelijk zal richten op de kleding kasten, iets minder op ramen lappen en dat soort huishoudelijke klusjes. Maar de kasten van mijn kinderen opruimen? Een klus waar ik stiekem heel erg blij van word! Tijdens het opruimen kom ik namelijk weer op veel combinatie ideeën. En hoewel het natuurlijk nooit leuk is om afscheid te nemen van kleding die je lief is – en laat het Doutzen niet zien dat haar kleding weg moet –  komt er natuurlijk wel weer ruimte voor nieuwe kleding! En daar is ze vast wél als de kippen bij. Tegenwoordig is samen winkelen met mijn dochter echt een feestje! En we gaan zeker naar één van haar favoriete winkels H&M.
Ik heb de nieuwe H&M voorjaarscollectie al even online uitgechecked en wat ziet het er allemaal leuk uit!! De nieuwe collectie heeft sportieve invloeden in witte en lichtgrijze tinten die in combinatie met frisse kleuren een speels effect geven aan verschilende outfits. De kleding heeft losse pasvormen waardoor het comfortabel zit en dat vind ik toch wel erg belangrijk voor de kids. Ze moeten er ook lekker in kunnen spelen, maar het mag ook fashionable. Dit jaar ligt de nadruk namelijk op joggingsbroeken, shorts, T-shirts en sportieve jurkjes. Een nieuwe broek en top scoor je er trouwens al voor €9,99! Maar ook voor leuke accessoires, zoals bijvoorbeeld een zonnebril gaan we even naar H&M. Wij gaan dit weekend de kasten opruimen en daarna lekker de stad in om te shoppen. Laat het voorjaar maar komen! Doutzen en ik hebben onze 5 musthaves al gevonden…..De kids collectie van H&M is vanaf nu online en in de winkels verkrijgbaar!

Je kunt de nieuwe collectie via deze link bekijken

A00 0267501 001 86 1333 A00 0266016 005 81 1491 A00 0268916 001 38 1259 A00 0267639 002 78 1642 A00 0268898 001 61 2227
Klik hier om de nieuwe collectie te shoppen

 

 

Welk van deze 5 items is jouw favoriet?