SHOPTIP: BONDON ORGANICS


Soms heb je dat.. Dat je een nieuw kinderkleding merk tegenkomt en dat je gewoon binnen twee tellen weet: dit is écht te gek! Dat hadden wij vandaag toen we op Bondon Organics stuitten. Dit super toffe Zweedse merkje is ontstaan uit de droom om een volledig organisch en ethisch verantwoord kinderkleding merk op te zetten. Om vanuit deze droom te produceren is Bondon op zoek gegaan naar kleine producenten met dezelfde ethische instelling én maken ze alleen maar gebruik van gecertificeerde organische stoffen. De eerste collectie van Bondon Organics draait helemaal om minimalisme en grafische prints en dat heeft gezorgd voor een super moderne, stoere collectie met een échte Scandinavische uitstraling. Oh en wat helemaal leuk is, alle items zijn unisex dus alle mama’s met meisjes én jongens slaan ook nog eens twee vliegen in één klap.. 😉 Voor een jong én organisch kinderkleding merkje vallen de prijzen ons alles mee, en voor een kleine extra toeslag wordt je bestelling ook nog eens gewoon naar Nederland verzonden. Wij zijn zeker fan van de organische kinderkleding van Bondon Organics, jullie ook? Have a happy weekend!

Via deze link kun je de hele collectie van Bondon Organics bekijken

Bondon1 Bondon2 Bondon3

Bondon10 Bondon11

 

Via deze link kun je de hele collectie van Bondon Organics bekijken

Wat vinden jullie van dit merk?