DE KINDERMODESTIJL VAN SABINA


In deze rubriek delen de lezeressen van Kindermodeblog hun kindermode stijl! Kijk lekker mee en laat je inspireren…..

Naam: Sabina
Leeftijd: 27
Kinderen: 2 dochters, Kaylinn van 5 en Florine van 1 jaar
Werk: Pedagogisch medewerkster

Hoe zou je jouw kindermode stijl omschrijven?
Mijn stijl voor mijn dochters is verschillend. Het zijn twee totaal verschillende kinderen. Ik vind zelf klassiek erg mooi. Donkerblauw met wit en mooie jurkjes. Maar nu Florine er is vind ik stoer en ‘schattig’ ook erg leuk.

Hoe kleed jij jouw dochters het liefst?
Kaylinn is echt een tutje. Ze is 5 en heeft dus al echt een eigen smaak. Het liefst draagt ze elke dag een jurk.
En dan wel eentje die zwiert als ze een rondje draait. Ik zie haar ook graag in mooie jurken met leuke bandschoentjes eronder. Florine zie ik het liefst in een leuk broekje of een salopette. Lekker eigenwijs maar ik probeer het wel allemaal net even anders dan ‘normaal’ te combineren. Maar ik ben voor beide meisjes ook dol op blousjes. Ik hou van kraagjes 😉

Wat dragen Kaylinn en Florine zelf het liefste?
Kaylinn loopt het liefst in jurkjes en rokjes en houdt erg van de zomer.
Leuke sandaaltjes met blote benen vindt ze het fijnst.

Florine kan het natuurlijk nog niet zelf uitzoeken maar zij is meer een stoer meisje. En met een broekje kan ze zich wel beter bewegen 😉

Wat zijn je favoriete kinderkleding merken?
Ik hou heel erg van Italiaanse en Franse kleertjes. Il gufo, Tartine et Chocolate en Tommy Hilfiger zijn toch wel mijn favoriete kleding merken voor de meisjes. Maar ik vind zara ook altijd erg leuk.

Je favoriete online shop en stenen winkel?
Tommy.com, littleone.nl, kleertjes.com, Petitchic.com vind ik erg leuke kleding sites. Maar ik vind het ook heerlijk om door de zara heen te lopen en setjes te maken. Ook winkel ik voor de meisjes voor elk seizoen in Laren.

Wat is je favoriete trend van dit moment?
Voor Kaylinn vind ik de jurken erg leuk. Deze vallen nu kort en dat staat lekker pittig.
Voor Florine vind ik witte all stars met een skinny jeans en een Polo erop lekker eigenwijs.

Wat vind je belangrijk aan kinderkleding?
Ik vind het belangrijk dat het verzorgt staat. Ik maak een setje per dag helemaal af met een bijpassend vestje ( deze heb ik ook heel veel in beide kledingkasten liggen) en Kaylinn heeft elke dag een bijpassend lintje in haar, haar zitten.

Wat is jouw musthave van dit seizoen?
Mijn musthave voor elk seizoen zijn de vestjes. Ik vind het zo makkelijk en lief staan.
Verder vind ik witte all stars dit seizoen weer erg leuk.
En elk seizoen zijn korte broekjes ( in de winter de wollen met maillot) en jurkjes een musthave voor mij.

image (18)

image (20)

image (17)

 

image (21)

image (22)

 

Wil jij ook een keer jouw kindermode stijl delen? Stuur dan een mailtje naar info@kindermodeblog.nlo.v.v Kindermodestijl

Praat mee over kindermode op Facebook, via deze link kom je op onze Facebookpagina