DE KINDERMODESTIJL VAN LISA VALKENBURG


In deze rubriek delen de lezeressen van Kindermodeblog hun kindermode stijl! Kijk lekker mee en laat je inspireren…..Naam:

Lisa

Leeftijd: 24 jaar
Kinderen: 1 zoontje, Skip van 11 maanden
Werk: Gastouder
Hoe zou je jouw kindermode stijl omschrijven?
Ik zou mijn kindermode stijl omschrijven als stoer en simpel.  Ik heb niet één stijl die ik heel leuk vind, maar ik hou totaal niet van cartoons op kleding en hele felle kleuren. Hier zal je Skip niet in zien lopen.

Hoe kleed jij Skip het liefst?

Ik kleed mijn zoontje het liefst in een meestal geprint joggingbroekje met een simpel shirtje er op of een stoere spijkerbroek met een geprint shirt of trui er op. Meestal zijn dit dan shirtjes die zijn vader stiekem ook wel zou willen dragen. Niet echt typische kindershirtjes met hele vrolijke printjes etc. Ook vind ik het leuk om hem schoentjes aan te geven als we ergens naar toe gaan, want dat maakt iedere outfit toch wel af. Thuis draagt hij eigenlijk nooit schoentjes, want hij moet eerst nog leren lopen!  In de winter heeft hij vaak zijn mutsje op gehad en in de zomer krijgt hij een leuk rieten hoedje op of een petje. (Als hij deze laat zitten haha, nu niet in ieder geval..)
En wat draagt Skip zelf het liefst?
Skip kan natuurlijk nog niet praten en kan ons dus ook niet vertellen wat hij het liefste draagt haha, maar ik denk dat hij het wel fijn vind om die joggingbroekjes aan te hebben met kruipen en spelen etc. in plaats van bijv. stugge spijkerbroekjes. En zo denk ik ook dat hij het fijner vindt om in een shirtje te spelen dan dat hij elke dag een blouse aan zou hebben.
Wat zijn je favoriete kinderkleding merken?
Mijn favoriete kledingmerken zijn: Zara, H&M, Mango, Lindex, Next, Z8 en River Island. Maar als ik er echt eentje zou moeten kiezen dan kies ik toch voor Zara. Die kan ik niet meer wegdenken uit  Skip zijn kledingkast. Het grootste deel van zijn kleding komt van Zara. Toen hij wat kleiner was was Z8 vooral favoriet met al die leuke boxpakjes. Ik vind nog wel meer merken leuke dingen hebben hoor, maar van deze merken heeft Skip de meeste kleding!
Je favoriete online shop en stenen winkel?
Mijn favoriete online shop is eigenlijk de River Island, maar deze heeft natuurlijk ook een stenen winkel. Deze winkel zit alleen niet bij ons in de buurt, dus hier bestellen wij altijd online. Verder vind ik Lindex en Next hele leuke online shops, omdat je dit dus niet in de winkel kan kopen en ze hebben er leuke dingen voor prima prijsjes. Verder volg ik online nog heel veel andere leuke kleinere webshops  zoals krijtwit bijv. waar ik al heel veel leuke dingen gespot heb die handgemaakt zijn en dan voornamelijk geprinte broekjes. Deze staan dus nog op de wishlist! Bij de vorige vraag heb ik denk ik eigenlijk ook al wel beantwoord welke stenen winkel mijn favoriete winkel is: Zara! Ze hebben er super hippe dingen en de prijsjes zijn ook leuk.

Wat is je favoriete trend van dit moment?
Absoluut de zwart/wit trend!  Lekker makkelijk te combineren. Wij dragen zelf ook vaak zwart, wit en grijs en ons interieur heeft ook deze kleuren. Skip zijn kleding heeft dan vaak ook niet veel kleur, omdat wij hier allebei niet zo van houden. Verder kopen wij sowieso gewoon wat we mooi vinden of dat nou een trend is of niet.

Wat vind je belangrijk aan kinderkleding?

Ik vind het belangrijk dat het een goede pasvorm heeft, dat het niet TE  veel geld kost en dat de kwaliteit gewoon goed is. Ik vind het zonde om hele dure dingen te kopen voor Skip, omdat hij er toch niet lang mee kan doen i.v.m. snel groeien en broeken kapot kruipen. Ik vind het dan leuker om 3 broekjes te kopen voor een leuke prijs dan 1 broek voor hetzelfde geld.
Wat is jouw musthave van dit seizoen?
Hier is dat denk ik toch wel het spijkerjasje. Deze kan bijna altijd overal op, is niet te dik en niet te dun en het ziet er gewoon super stoer uit vind ik! Oh ja en witte All Stars! Emoji
SKIP  (6)
SKIP  (7)
SKIP  (10)
SKIP  (8)
SKIP  (9)

Wil jij ook een keer jouw kindermode stijl delen? Stuur dan een mailtje naar info@kindermodeblog.nl o.v.v Kindermodestijl

Praat mee over kindermode op Facebook, via deze link kom je op onze Facebookpagina
Tags: ,