GEZINSUITBREIDING


Door: Sophary

‘Gezinsuitbreiding’

Sinds een week hebben we een familielid bij. Hoe tof is dat?!? Het is een ‘hij’. Hij volgt gewoon ons dagelijks ritueel. Hij zit ook aan tafel – het ontbijt, lunch en diner – en zit vaak bij Aiden op schoot. Ik vind het wel gezellig, want dan hoef ik Aiden niet steeds te vermaken als hij zich verveeld. Af en toe krijg ik een sneer van hem, omdat ik bijna op de tenen van zijn vriendje sta. Maar verder heb ik geen omkijken. Dus doe mij nog een paar van die vriendjes bij ;-).

JA, je raadt het al! Zijn vriendje is namelijk een imaginary friend genaamd meneer Krokodil. Meneer Krokodil is volgens mij ook nog eens schizofreen hahaha. Hij veranderd namelijk iedere dag van kleur, vorm en persoonlijkheid. Gelukkig hebben papa en mama een groot inlevingsvermogen pffff.

Maar vanochtend was het toch even lastig?!? Wij hadden een dagje uit gepland. Ondanks dat het zonnetje scheen, was het toch best fris. Dus een jas was echt noodzakelijk. Laat ik toevallig al de perfecte jas gescoord hebben ;-). Vandaag heeft hij een windjack aan van Mini Rodini. De walvissenprint valt goed in de smaak bij Aiden. Deze jas is eenvoudig, maar heeft toch een stoere en praktische afwerking. Er zitten namelijk reflecterende stukken op de capuchon en mouwen. En de mouwen zijn ook nog eens verstelbaar. Hoe fijn! Onder de jas heeft hij fijne basics aan, een gestreept shirt met een grijze denim van I Dig Denim. Dus Aiden is ready to go …

Alleen nu moest ik vanochtend van Aiden persé meneer Krokodil een jas aantrekken. Waaaaah, wat nu??? Ik heb nog nooit een krokodil gestyled. Heb jij of ken jij iemand die hier ervaring mee heeft ;-)?

Je kunt de jas shoppen via deze link

DSC_0530

DSC_0473

mini rodini dolfijnen jas

mini rodini dolfijnen jas

mini rodini dolfijnen jas
Klik hier om de jas te shoppen

Wat vinden jullie van Aiden z’n outfit?