HEB JIJ ZE AL? DE LEUKE FOX SOCKS?


Door: Renske

Sinds kort duurt alles bij ons ’s ochtend ietsje langer. Ten eerste omdat Julie heeft bedacht dat ze ALLES zelf kan, ja echt ALLES. En ten tweede omdat ze tegenwoordig zelf haar outfits bij elkaar zoekt en precies weet wat ze die dag wil dragen. Ze is nu 2 jaar en 8 maanden en nee de appel valt geloof ik niet zo ver van de boom. Ze is constant bezig met kleding; met wat ze aan heeft, wat ze aan wil en wat anderen aan hebben. Zo had ik zelf van de week een nieuw spijkerbroek aan (niks opvallends), waarop Julie me aankeek en zei: “Hee mamma, heb je nieuwe broek? Moooooooooi!”
Ze vertelt zelf ook te pas en te onpas aan mensen wat ze aan heeft (alsof die mensen dat zelf niet zien) en wat er nieuw is. Soms  tot lichte schaamte van d’r moeder want er zijn mensen die reageren met: “heb je nou alwéér een nieuwe trui Julie?”

Maar dat zelf bepalen is wel een dingetje, ik probeer het zo veel mogelijk te laten maar wil er het liefste wel invloed op houden. Niet omdat ze anders de meest vreselijke combinaties bij elkaar zoekt hoor, nee ik moet zeggen dat ze voor een 2-jarige al best een goede smaak heeft J
Maar omdat er anders ietwat weinig differentiatie wordt aangebracht. Als het aan Julie ligt doet ze namelijk elke dag haar lievelings lokkie aan. Ze heeft zat rokjes maar 1 steekt er met kop en schouders bovenuit; een roze thule rokje van Zara die ik zelf ook leuk vind, maar elke dag………….
Als ze ‘m aan het eind van de dag uit doet zegt ze: ”Lokkie is niet vies mamma, is niet vies! Hoeft niet in was” en dan wordt het rokje weer terug in de kast gelegd om ‘m er dus het liefst de volgende ochtend weer uit te halen. En bij de rok hoort voor haar een maaaaajooooooo, die uiteraard ook NIET vies is aan het einde van de dag en in diezelfde kast belandt.

Maar die eeuwige combi lokkie-maaaajooooo komt me af en toe de neus uit. Nu zag ik laatst via de Instagram van Petit Puk deze superleuke fox socks voorbij komen. In andere landen al een hit en nu ook hier verkrijgbaar. De kniekousen hebben aan de bovenkant het gezicht van een vosje en staan superschattig bij die kleine meisjes beentjes.
En laten deze fox socks nou ook nog eens perfect bij Julie d’r rokje passen! Meteen aangeschaft want zo zijn we even van die combi met de maillot af en kan ik Julie toch tegemoet komen in d’r liefde voor haar rokje. Helemaal nu het weer wat lekkerder weer wordt.
Julie draagt ze hier met een t-shirtje van Zara en d’r nieuwe All Stars.

Wij zijn fan van de fox socks! Wat vinden jullie van Julie d’r nieuwe combi?

Je kunt de Fox socks via deze link shoppen


fox socks

fox socks

fox socks
K
lik hier om deze sokken ook te shoppen

Wat vinden jullie van Julie d’r outfit?