TIBEAU TALKS TOO MUCH


Door Frederique:

Woorden als ‘aaaaaaaahhhh’, ‘bubububu’ en ‘poeehoeoeoe’ is de taal welke Tibeau momenteel spreekt. Een taal welke voor ons volwassenen moeilijk te begrijpen is maar (schijnbaar) onder de babies een duidelijke taal is. Ouders herkennen al snel de woorden van hun kids, ondanks het voor een ander niet verstaanbaar is. Zo af en toe maakt Tibeau geluidjes welke toch aardig lijken op ‘mama’ of maak ik er zelf mama van omdat ik dat graag wil horen?!

Dat Tibeau te veel kletst is dus niet helemaal waar, nee hij draagt een t-shirt van het merk I TALK TOO MUCH. Wat een hilarische naam voor een kinderkledingmerk! I talk too much is een Frans prêt-à-porter merk voor babies, jongens en ruige meisjes van drie maanden tot twaalf jaar. De collectie is gecreëerd door Melissa Widmer, welke moeder is van drie jongens. Het label staat voor stoer en rock en eigenlijk voor alle duiveltjes in de dop.

Voor Tibeau heb ik gekozen voor dit gave-shirt met de afbeelding van een leeuwenkop met een idianen hoofdtooi. Ik heb het shirt gecombineerd met een zwarte skinny van H&M. De zwarte zonnebril maakt deze punky look helemaal af! Vandaag een stoere rocker en morgen weer een marine-man. Zo zie je maar weer dat je met kleding je look totaal kan veranderen. Wanneer je het shirt draagt met een lichte kleur broek zal het wat luchtiger zijn, maar het blijft trendy.

Wat vinden jullie van de nieuwe look van Tibeau?

Shop hier voor de collectie van I talk too much

FullSizeRender3

FullSizeRender2 (1)

FullSizeRender
Klik hier om I Talk Too Much te shoppen

Wat vinden jullie van Tibeau z’n look?

Tags: ,