TIBEAU IN NOPPIES


Door: Frederique

Met de feestdagen achter de rug is het weer tijd voor de ‘dagelijkse’ dresscode van Tibeau. Geen smokingoverhemden waarvan de knoopjes niet dicht kunnen in z’n hals (herkenbaar voor de papa’s?!) of nette velourse broekjes meer maar weer kleding welke een casuallook hebben en bovenal lekker zitten.

In mijn vorige blog gaf ik al aan dat er verschil zit in babyjongens- en babymeisjeskleding en dan met name in de pasvorm. De trends op fashion gebied vandaag de dag worden volledig doorgevoerd zelfs tot in de allerkleinste maatjes. Neem nou het merk Noppies, ze hebben skinnybroekjes voor jongens. Het model heeft een ietwat lager kruis en de pijpen lopen zeer smal toe. Het broekje krijgt hierdoor een baggy-look en is lekker comfortabel voor Tibeau. De stof is zacht en stretchy en behoudt zijn kleur na enkele wasbeurten.
Tibeau heeft dit broekje in het donderblauw en antraciet, ideale kleuren om te combineren en te gebruiken als een goede basis. Zo draagt hij het op de foto met een witte wijdvallende trui van Noppies. Ook dit model trui is een typisch voorbeeld van trenddoorvoering. De shirts voor heren zijn tegenwoordig een stuk langer en ook vaak oversized. De look van Tibeau is vandaag hip en layback.
Ditzelfde broekje combineer ik ook wel eens met een shirt met lange mouwen en een spencer van IKKS, zo krijgt Tibeau een meer klassiekere maar ook stoerdere look. Kortom een goede basis is belangrijk en bied je tal van mogelijkheden. Deze items kunnen dan ook absoluut niet ontbreken in de garderobe van je kleintje. Bekijk snel de collectie van Noppies en wie weet scoor je nog iets leuks in de sale.

Klik hier om Noppies te shoppen

noppies babykleding

FullSizeRender

noppies babykleding

noppies babykleding

Klik hier om Noppies te shoppen


Vinden jullie het outfitje van Tibeau ook zo schattig?

Tags: , , ,