I TALK TOO MUCH | DE OUTFIT VAN LORELL


Mocht je nog in de buurt van Rotterdam komen binnenkort, vergeet dan niet om even bij BonBonontheBlock langs te gaan. Deze kinderwinkel is zóóó leuk!! En de winkel is verbouwd, groter geworden. Yes, nog meer ruimte voor nóg meer leuke spullen. Breek dat spaarvarken maar open, want daar zul je zeker geen spijt van krijgen. Ze verkopen er Mini Rodini, Bobo Choses, Molo – inmiddels hele bekende kinderkleding merken – maar je vindt er ook de geweldige kinderkleding van de nog minder bekende kindermode labels, waaronder Gardner and the Gang en I Talk Too Much. Voor Gardner and The Gang mag je me echt ‘s nachts wakker maken. Zo’n te gek merk! En I Talk Too Much is ook een aanrader! Dit kinderkleding merk valt naast de leuke collectie ook nog eens heel erg op door de coole en opvallende merknaam: I Talk Too Much….

Ik denk dat deze zin heel herkenbaar is voor velen, voor mij iig wel. Doutzen is echt een kletsmajoor en vertelt de hele dag echt aan één stuk door. Doordat we net twee weken vakantie hebben gehad, viel haar kwebbeltje ons extra op. Echt, van ‘s ochtends vroeg tot s’ avonds laat. Ze blijft maar gaan! 🙂 Ook Oliver is een pratertje! Zijn vocabulaire is nog wat minimaal, maar hij is niet op z’n mondje gevallen. Mama, mama, mama, mama, mama! Bal, bal bal! De hele dag kwebbelen, net als zijn zus. En nét als I Talk Too Much ontwerpster Melissa Widmer, die ook nogal veel praat en zich laat inspireren door alle leuke verhalen om haar heen.

I talk too Much is een Frans prêt-à-porter merk, uniek, rocky en betaalbaar. De printjes zijn stoer en erg mooi uitgewerkt. Vandaag wil ik de outfit van Lorell met jullie delen, zij draagt een tof lichtroze shirtje van I Talk Too Much. Dit shirtje combineert door de roze pastel kleur eigenlijk overal wel makkelijk mee, maar ze draagt het vandaag met een lichte jeans en creme kleurig vest. Beiden van Zara! Haar stoere pet is van Beach & Bandits. Ik vind haar outfit echt mega leuk. Draagbaar en cool! Wat vinden jullie van haar outfit?

Het shirtje ligt bij BonBonontheBlock in de winkel! Hebben jullie al een kijkje genomen in de vernieuwde shop?

Via deze link ga je naar de webshop van BonBonontheBlock
Kindermodeblog.nl fashion mode hip kids fotoshoot meisjes jongens-251

Kindermodeblog.nl fashion mode hip kids fotoshoot meisjes jongens-237

Kindermodeblog.nl fashion mode hip kids fotoshoot meisjes jongens-238

Kindermodeblog.nl fashion mode hip kids fotoshoot meisjes jongens-255

Kindermodeblog.nl fashion mode hip kids fotoshoot meisjes jongens-240

Kindermodeblog.nl fashion mode hip kids fotoshoot meisjes jongens-247

Kindermodeblog.nl fashion mode hip kids fotoshoot meisjes jongens-249

Klik hier om naar BonBonontheBlock te surfen

Wat vinden jullie van Lorell d’r outfit?

Foto’s door Samantha Bosdijk

Tags: