PERSOONLIJKE COLUMN: TROTS OP NIEUW VIDEO OUTFITS FORMAT

Mijn mobieltje is onmisbaar! Voor jullie ook toch?! Als ondernemer en blogger is er 24 uur per dag wel iets op mijn mobieltje te beleven. Ik hou van dat ding maar heel soms haat ik ‘m ook. Ben ik net even lekker op de bank neergeploft om niks te doen, kijk ik toch weer per ongeluk op ‘t scherm. Bij wijze van spreke om te zien hoe laat het is. Oeps! Staat er weer een rood cijfertje op een witte envelop naar me te koekeloeren. En ja, dan wil ik die emails toch nog even lezen en het liefst ook vlug nog even beantwoorden. Weg rustmoment. Hebben jullie ook toch?! Maar wat zou ik toch zonder m’n mobieltje moeten? Ik bel geregeld mijn vader die me uit de brand komt helpen omdat ik nog moet werken en geen opvang heb voor de kinderen. Sjoerd en ik sturen elkaar overdag hartjes en andere gezellige smileys, een virus dat Doutzen sinds kort ook helemaal te pakken heeft. Zo schattig! Maar ‘s avonds probeer ik ‘m echt weg te leggen. Jullie ook toch?! Maar gisteravond ging dat echt weer even mis. Ik had de hele dag hard gewerkt en deed ‘s avonds nog even mijn laatste werkrondje. Waaronder het plaatsen van een laatste statusupdate op Facebook en Instagram. Wel om iets nieuws, iets heel leuks te introduceren op Kindermodeblog. Iets waar ik heel trots op ben! Maar goed, ik wilde daarna dus rustig op de bank neerploffen. Ik plaatste dit op Facebook: ” Achter de schermen van www.kindermodeblog.nl met iets heel leuks en creatiefs bezig geweest! Wil nu graag het eerste ‘shop de look filmpje met jullie delen’ TROTS! ” en ook zoiets op Instagram: ” So proud to introduce my new outfits in video format ”  met daarbij dus het filmpje van een bewegende outfit…..

Wat een reacties! Zo mega leuk en lief allemaal. Echt overweldigend!
Het werd alles behalve een rustige avond. Ik keek nog vaak op mijn mobieltje naar al jullie lieve en enthousiaste berichten! Bedankt daarvoor! 🙂

– X♡ – Free

Ps. Heb je het nou gemist? Dan klik je hier voor het filmpje

Kindermodeblog persoonlijke column frederieke wieberdink-105

12

Kindermodeblog persoonlijke column frederieke wieberdink-85

Kindermodeblog persoonlijke column frederieke wieberdink-89

11

Frederieke: Broek en vest Pull & Bear, Shirt Zara, Sokken Polarn O. Pyret
Sem: Shirt name it, jasje en broek Zara, schoenen Eli

Foto’s door Nienke van Denderen

Tags: , ,