SEM BLAUWE KINDERSTAPPERS


Wie Kindermodeblog op de voet volgt, kan deze kobalt blauwe kinderschoenen haast niet gemist hebben! Want wat ik heel erg leuk vind, laat ik graag vaker zien! Zo dus ook deze kobalt blauwe stappertjes van de webshop Kinderstappers.nl waar ik jullie laatst al kennis mee liet maken in deze blog. Zodra je de Eli schoentjes in je handen hebt voel je de kwaliteit. Ze zijn namelijk heel stevig bij de hiel en de suède stof ziet er mooi verzorgd uit. De naad is netjes gestikt en de schoenen zijn mooi afgewerkt. Maar belangrijker nog, ze zitten ook erg lekker…. heb ik me al door meerdere kids laten vertellen 😉 Ik ben helemaal weg van deze kinderschoenen en de prijs vind ik ook meevallen!

De kobalt blauwe kleur combineer je makkelijk met de rest van je kast. Leuk onder een jeans, of zoals Sem ze draagt, onder een streepjesbroek van Zara. Handig om te weten: schoenen worden door Kinderstappers.n altijd gratis verzonden (in Nederland en België) en ze worden ook nog eens superleuk ingepakt. Schoenen kopen is dus dubbelop een feestje! Wat vinden jullie van deze shoes?

Je kunt de schoenen hier shoppen

Kindermodeblog fashion mode hip kids meiden jongens door Samantha Bosdijk Photography-66

 

Kindermodeblog fashion mode hip kids meiden jongens door Samantha Bosdijk Photography-69

Kindermodeblog fashion mode hip kids meiden jongens door Samantha Bosdijk Photography-75
Klik hier om te shoppen bij Kinderstappers.nl

Wat vinden jullie van deze stappertjes?

 

 

Foto’s door Samantha Bosdijk

Tags: , , ,