BETAALBAAR MUSTHAVE BROEKJE


Door: Renske

Je kent het wel als je gaat shoppen, dat je een soort van vaste route hebt en in elke winkel de weg weet. In mijn geval weet ik overal precies waar de damesafdeling is en loop ik op de kinderafdeling blind naar de meisjesrekken. Zo werkt het ook online, ik klik op dames en meisjes!
Dat houdt het overzichtelijk en het scheelt ook weer dat ik de heren –en jongens secties links kan laten liggen en er niet nóg meer is om uit te kiezen!

Dat na Julie onze tweede baby ook een meisje bleek te zijn maakte het shoppen dan ook nog makkelijker. Immers, voor Julie  mag  ik meer kopen want alles  kan dubbel gedragen worden. En eenmaal zoekende in de meisjes schappen vind ik toch ook weer genoeg voor Phileine erbij omdat ik op dat moment vind dat het zielig is als ze in alleen maar tweedehandsjes loopt (of ik bedenk een andere geldige reden om het te kopen…. 😉 )

Toen Phileine een maand of 5 was kwam ik er tot onze eigen verbazing achter dat ik weer zwanger ben. Een derde wilden we sowieso graag maar dit ging wel heel rap en er zit straks maar zo’n 13 maanden tussen die 2. We bereiden ons dan ook voor op een heerlijke, hectische tijd.
Inmiddels zijn we 23 weken onderweg en wat blijkt……..het is deze keer een jongen! Prachtig natuurlijk na die twee meiden die we al hebben maar…….ik ken de ‘shop-weg’ niet!
Er is dus een hoop voor me  te ontdekken de komende tijd! Gelukkig zie ik op kindermodeblog zat jongenskleding voorbij komen die ik echt te gek vind. Dus de zin “voor jongens is er niks leuks” gaat voor mij absoluut niet op! We gaan dus voortaan in de winkel zowel links als rechts en klikken online op meisjes èn jongens. Het kost misschien wat meer tijd maar ach, wat meer tijd in je favoriete hobby stoppen lijkt me niet zo’n probleem!

Vorige week heb ik voor het eerst wat geshopt voor onze babyboy en toen ik het pakketje ontving dacht ik; dit is gewoon unisex eigenlijk! En laat Phileine het nou net nog passen!
Dit harembroekje met tijgers (overigens heel erg betaalbaar) kocht ik bij de Zweedse webshop Lindex en vind ik ook voor meisjes superstoer en om de hele outfit unisex te houden draagt ze het hier met een shirtje van En Las Nubes en haar Allstars.
Hoe leuk, ik kan dus nog gewoon kleding shoppen voor de meisjes die hun broertje straks ook aan kan!

Wat vinden jullie van Phileine d’r “jongens” outfit?

Je kunt het broekje hier shoppen

lindex kinderkleding

lindex kinderkleding

lindex kinderkleding

lindex kinderkleding

Via deze link kun je naar Lindex

Wat vinden jullie van dit broekje?

Tags: