HIP EN HEEL BETAALBAAR


Door: Bonnie

Eigenlijk is er toch niets leukers dan leuke dingen shoppen voor een leuk prijsje?! Ok.. ik kan niet ontkennen dat ik een zwak heb voor exclusievere merken, merken met fijne stofjes en mooie prints. Merken waar echt over na is gedacht en waarin je niet het hele schoolplein ziet lopen. Maar aan deze merken hangt vaak ook een exclusievere prijs. Om het voor mijn portemonnee ook aantrekkelijk te houden wissel ik dit daarom graag af met wat low budget shoppen. Zara is mijn all time favourite, zowel voor mezelf als voor manlief als voor Pepper, maar ook H&M items zijn volop vertegenwoordigd in onze kasten. Tijdens onze vakantie in Zuid Spanje.. wat lijkt dit al weer eeuwen geleden.. heb ik een aantal leuke items bij deze twee walhalla’s weten te scoren.

Vandaag draagt Pepper een wijde tulen rok van de Hennes gecombineerd met een hip shirt met opdruk van Zara. Beide met poezenprint. Een ’prinsesserige’ look met een stoer randje. Pepper blij, ik blij, portemonnee blij!!

Klik hier om de rok direct te bestellen OF klik hier voor het shirtje

H&M#2

H&M#8

H&M#6

H&M#9
Klik hier voor de rok  OF klik hier voor het shirtje

Wat vinden jullie van deze outfit?

Tags: ,

Plaats een reactie