Leuk en betaalbaar jeansjurkje


Door: Laura

Een item wat ik elk jaar, ieder seizoen weer, in Farah d´r kast heb hangen is een jeansjurkje. Het perfecte item om eindeloos mee te combineren. Bovendien te dragen in alle seizoenen van het jaar. Je kunt ‘m combineren met bijvoorbeeld een effen shirt en legging of juist met drukke printen eronder.  Mét riem, zonder riem, vestje erover, of niet, sneakers eronder of toch laarsjes. Alles kan en alles mag. Lekker makkelijk dus.

Bij Spaansekinderkleding.nl kwam ik een geweldig jeansjurkje tegen. Lekker stoer! Het is een wat nauwsluitender model en deze had Farah nog niet. Zo had ik gelijk een excuus -naast alle combinatie mogelijkheden- waarom ze dit jeansjurkje moest hebben!
In deze webshop vind je kleding van verschillende Spaanse merken, zoals tuctuccharanga en tutto piccolo. Dit jurkje is van het merk Charanga en het model heet limakiki.

Farah heeft er weer een leuk jurkje bij wat we met heel veel items uit haar garderobe kunnen combineren en zo blijven we ook nog lekker low budget.

Jeansjurkje_spaansekinderkleding.nl

Jeansjurkje_spaansekinderkleding.nl
Naar de webshop van Spaansekinderkleding.nl 

Tags: ,

Plaats een reactie