PARTY TIME!


Wauw. Over smart casual gesproken. Met Sems outfit van vandaag kun je écht alle kanten op. Met een paar sneakers eronder heb je een stoere outfit voor naar school, maar trek er een paar wat nettere schoenen onder aan en je bent ready to party! Sem draagt vandaag een vest en statement t-shirt van Baker Bridge. Het grijsgemêleerde vest heeft een dubbele rij stoere knopen aan de voorkant. Knoop ze netjes dicht, of ga voor een wat nonchalantere look en laat het vest lekker open. Door te combineren met een gekleurde broek in plaats van een jeans zorg je voor een wat chiquere uitstraling. Sem draagt vandaag bij zijn partyshirt en grijze vest een okergele broek van Scotch & Soda. Wat vind jij van deze smart casual look? It’s party time!

Je kunt shoppen bij Baker Bridge via deze link

Kindermodeblog fashion mode hip kids meiden jongens door Samantha Bosdijk Photography-59

Kindermodeblog fashion mode hip kids meiden jongens door Samantha Bosdijk Photography-53

Kindermodeblog fashion mode hip kids meiden jongens door Samantha Bosdijk Photography-63

Kindermodeblog fashion mode hip kids meiden jongens door Samantha Bosdijk Photography-62

Kindermodeblog fashion mode hip kids meiden jongens door Samantha Bosdijk Photography-56

 

Je kunt shoppen bij Baker Bridge via deze link

Wat vind jij van deze smart casual look?

Foto’s door Samantha Bosdijk

Tags: