SEM IN BAKER BRIDGE


Comfy streetstyle, zo zouden we Sems outfit van vandaag omschrijven. De stoere baggy sweatpants van Baker Bridge zit vanaf de knieën wat strakker waardoor je kunt zien dat deze broek niet bedoeld is om alleen op een luie zondag op de bank te dragen (wat natuurlijk wel kan, want deze broek zit heerlijk comfortabel!). Door te combineren met stoere sneakers en het coole gestreepte shirtje van Scotch creëer je een super stoere streetstyle look. Met dit wisselvallige voorjaarsweer is een goede zomerjas ook geen overbodige luxe. Sem draagt een licht gewatteerd donkerblauw exemplaar van Baker Bridge die zijn outfit van vandaag helemaal compleet maakt. Wat vinden jullie van Sems streetstyle look? Have a nice day!

Je kunt Baker Bridge shoppen via deze link

Kindermodeblog fashion mode hip kids meiden jongens door Samantha Bosdijk Photography-25

 

 

baker bridge jas

 

Je kunt Baker Bridge shoppen via deze link

Wat vinden jullie van Sems streetstyle look?

Foto’s door Samantha Bosdijk

Tags: , ,