SALE TIP: PARTYCOLLECTIE BAKER BRIDGE


De feestdagen zijn al even voorbij, maar feestkleding is natuurlijk altijd goed. Een avondje uiteten, een verjaardag of een bruiloft, er is altijd wel reden voor een feestje en daar hebben we natuurlijk een gepaste outfit voor nodig. Na de feestdagen in december zijn vaak de party collecties in de sale, en zo ook bij Baker Bridge. Je shopt hun party collectie nu met 40% korting! Één van de toppers  is het donkerblauwe colbertje met leren details en fijne krijtstreep, stoer op een spijkerbroek en juist weer chique in combinatie met een rokje of jurkje. Verder hebben we voor de meiden nog een super leuk tule rokje gespot met een glitter vestje. Voor de boys hebben we een stoer gilet gevonden, gecombineerd met een donkerblauwe basic blouse én strikje. Onze tweede favoriet voor de jongens is een mooie witte blouse met daaroverheen een stoer vest met grote knopen, extra feestelijk door het strikje. Nog meer Baker Bridge? Je shopt deze en nog veel meer sale items via de link hieronder.

Shop alle sale items van Baker Bridge via de link

BAKERBRIDGE_PARTY_SET09_01 (1) BAKERBRIDGE_PARTY_SET01_01 BAKERBRIDGE_PARTY_SET13_01

Shop alle sale items van Baker Bridge via de link

Welke look is jouw favoriet? 

Tags: ,