PARTY IN BLACK COLLECTIE VAN BAKER BRIDGE


De kerstdagen zijn weer achter de rug. Hebben jij en je kleintje ook zo genoten in jullie mooie outfits? Die outfitjes mag je nog even uit de kast laten, want we zijn nog lang niet klaar met feesten! Oud & Nieuw komt er nog aan en dat betekent dat we onze glitter jurken, nette bloesjes en mooie colbertjes nog een keer uit de kast mogen trekken. Het merk Baker Bridge doet gezellig met ons mee! Baker Bridge heeft namelijk een hele mooie feestcollectie voor dames en meiden gemaakt, genaamd Party in Black. Deze collectie bestaat uit kanten jurkjes met satijnen details, tops met veel glitter en pailletten, lieve plissé rokjes en hippe tule rokken. Maar de stoere boys worden ook niet overgeslagen. De jongenscollectie bestaat uit veel donkerblauwe items gecombineerd met zwart, zoals mooie blazers en gilets, stoere donkere jeans en natuurlijk mag het vlinderstrikje niet ontbreken! De Party in Black collectie is net wat chiquer dan de normale wintercollectie en wij zijn er gek op! Je denkt nu vast ‘leuk deze collectie! Maar Oud & Nieuw is al bijna….’ Dat klopt! Maar de items kunnen zowel tijdens een feestelijke gelegenheid als naar school of je op werk gedragen worden. Wat helemaal hip is in modeland is om een chique item te combineren met stoere streetwear. Draag bijvoorbeeld een plissé rokje van Baker Bridge met gave sneakers en het colbertje dat jouw zoon draagt met Oud & Nieuw kan hij ook makkelijk naar school aan met een baggy spijkerbroek. Alles is mogelijk! Shop de feestelijke items van Baker Bridge snel via de webshop. Have a fashionable day!

Klik hier om de Party in Black collectie te shoppen

BAKERBRIDGE_PARTY_SET09_01

BAKERBRIDGE_PARTY_SET01_01

BAKERBRIDGE_PARTY_SET05_01

BAKERBRIDGE_PARTY_SET13_01

BAKERBRIDGE_PARTY_SET06_01

BAKERBRIDGE_PARTY_SET04_01

De feestelijke collectie van Baker Bridge shop je via deze link!

 

Wat vinden jullie van de Baker Bridge Party in Black collectie?

Tags: ,