NADADELAZOS ZOMERCOLLECTIE


Weten jullie nog dat we jullie een tijdje geleden voorstelden aan het Spaanse merk Nadadelazos? De nieuwe zomercollectie van dit toffe merk is vanaf nu verkrijgbaar en guess what? Nadadelazos neemt ons mee naar Hawaii! De collectie is geïnspireerd op de het Hawaiiaanse paradijs en dit zie je terug in de vrolijke kleurtjes en exotische printjes. Bij het zien van de foto’s waren we gelijk verkocht, want wàt een leuke items zitten ertussen zeg.. Wat dacht je bijvoorbeeld van de jurk en broek met vrolijke vissenprint? Of de flamingo rok? Te gek toch? De collectie is vanaf nu verkrijgbaar en heet de Hula Hula collectie, en dat is dan ook gelijk de uitdaging voor dit seizoen: Dance the Hula Hula!

Je kunt de Hula Hula collectie shoppen via deze link

nadadelazos falda-falmingos pantalon-kihikihi pantalon-palm-trees vestido-kihikihi tank-top-hawaiian-sea

Je kunt de Hula Hula collectie shoppen via deze link

Welke look vind jij het leukst? 

Tags: , ,