GESPOT: NADADELAZOS


Bij Kindermodeblog zijn we natuurlijk altijd op zoek naar de leukste nieuwe webshops en merkjes die we aan jullie kunnen laten zien, en we hebben weer een super leuk nieuw merkje gespot: Nadadelazos (wat zoiets betekend als ‘geen franjes’). De eerste collectie van dit stoere merk werd in 2010 ontworpen door een Duitse ontwerpster in Madrid en is sindsdien uitgegroeid tot een internationaal bekend merk. Nadadelazos ontwerpt kleding gebaseerd op het idee dat de realiteit van kinderen hun eigen realiteit is, en niet die van ons. Kids moeten lekker kunnen rennen, spelen en vies worden. De ontwerpen zijn dan ook lekker comfortabel en makkelijk te wassen. Verder gelooft Nadadelazos erin dat we een betere wereld moeten creëren voor onze kinderen. Daarom werken ze alleen met eco-vriendelijke materialen zoals organische katoen en investeren ze een deel van de winst in verschillende goede doelen en programma’s die bijdragen aan een betere wereld. De ontwerpen van dit merk zijn kleurrijk, vrolijk en prints worden afgewisseld met mooie effen designs. Wij zijn fan van dit leuke merkje, jullie ook?

Bekijk alle items van Nadadelazos via de link

nadadelazos

nadadelazos

nadadelazos

nadadelazos

Bekijk alle items van Nadadelazos via de link

Wat vinden jullie van dit merk?

Tags: , ,