PIPPA IN SUPER VROLIJK SHIRT

Het paasweekeinde staat voor de deur. Yes! Even wat extra vrije tijd, voor jou en je gezin. Misschien gaan jullie erop uit, maar misschien ga je het huis flink op z’n kop zetten? De kasten uitmesten, de bezem erdoorheen en de rest van het huis gezellig maken? Wat natuurlijk niet mag ontbreken zijn kakelverse bloemetjes op tafel, gezellig naast de vrolijke paastakken. Ook in de kindermode zien we elke zomer weer de leukste items met bloemen prints voorbij komen. Eén shirtje viel ons gelijk op! Vanwege de kleurstellingen en de zachte stof. Het is een shirtje van Tumble ‘N Dry! Niet zo’n grote verrassing dus, want de collectie van Tumble zit boordevol opvallende eye catchers. Pippa draagt het shirtje in combi met een legging van Lötiekids, schoenen van Petit Puk én jasje met franjes van Zara. Wat een heerlijk hip ding, die Pippa! Wat vinden jullie van haar look? Have fun today!

Je kunt het shirtje shoppen via deze link

Kindermodeblog.nl fashion mode hip kids fotoshoot meisjes jongens-130

Kindermodeblog.nl fashion mode hip kids fotoshoot meisjes jongens-135

Kindermodeblog.nl fashion mode hip kids fotoshoot meisjes jongens-139

Kindermodeblog.nl fashion mode hip kids fotoshoot meisjes jongens-140

tumble 'n dry shirt

Kindermodeblog.nl fashion mode hip kids fotoshoot meisjes jongens-144

 Klik hier om meer te zien van Tumble ‘N Dry

Wat vinden jullie van de outfit van Pippa?

Foto’s door Nienke van Denderen

Tags: , , ,