PERSOONLIJKE COLUMN: KIDSFASHION EVENT BERLIJN

Precies een week geleden was ik in Berlijn! En omdat het zo’n bijzonder reisje was, wil ik het graag nog even – in het kort- met jullie delen. Ik was uitgenodigd om naar Berlijn te komen om het kidsfashion event van Hugo Boss bij te wonen. Normaal gesproken ga ik niet zo vaak naar feestjes en Pr- events. Heel af en toe natuurlijk wel, maar niet wekelijks. En niet per se omdat ik het niet leuk (genoeg) vind, maar kwestie van tijdgebrek én omdat ik liever met andere dingen bezig ben, dingen die ik nóg leuker vind om te doen voor mijn websites en mijn bedrijf. Het schrijven van blogs, het maken van shoppings, de shoots, het uitwerken van creatieve concepten en het werken aan de sites bijvoorbeeld. Oke. Een avondje administratie zou ik er zó voor inruilen, maar je snapt wat ik bedoel toch?!

Maar toen kwam er een uitnodiging binnen voor een kindermode event in Berlijn. Oh no! Berlijn! Nog geen duizendste seconde had ik nodig om daar volmondig JA op te zeggen. Want hoe cool is dat?! Berlijn? Oh yes!!

En it was!

Alles door Hugo Boss tot in de puntjes geregeld! Met o.a een super gastvrije ontvangst op het vliegveld en in het hotel. Geweldig om eens mee te mogen maken! Na een leuke borrel met lekkernijen om je vingers bij af te likken gingen we met een bus naar een ‘secret locatie’. We werden gedropt in een super tof industrieel donker pand met geweldige grafische film animaties op de muren en toffe muziek. En ineens werd er tussen alle volwassen gasten een blik met leuk geklede kinderen opengetrokken. Om heel blij van te worden! Allemaal prachtig gekleed in Hugo Boss gingen de kinderen de catwalk over. Geen grote zichtbare merken op de borst, maar stijlvolle, klassieke kleding. En hele blije gezichtjes. Het mag gezegd worden, zeker hipper en meer fashionable dan we van Boss gewend zijn. Hugo Boss slaat een nieuwe weg in.

En nu verwacht je misschien een spetterend fotorapport van de show. Zelf heb ik alleen een paar foto’s met mijn telefoon gemaakt. Ik besloot namelijk om géén camera mee te zeulen, maar gewoon oprecht en intens te genieten van al het moois om me heen. Een (professioneel) fotoverslag van de show houden jullie nog van me tegoed. Mocht je wel een glimp willen opvangen, gluur dan even op mijn instagram account.

Een reisje als deze naar Berlijn, is natuurlijk alles behalve dagelijkse kost. Ik geniet nog steeds na en had het liefste jullie allemaal meegenomen. Ik ben echt zo blij en dankbaar voor dit soort buitenkansjes.

Bedankt voor jullie trouwe bezoekjes aan Kindermodeblog & MamaGlossy !!

Voor nu krijgen jullie dus van mij veel liefs en groetjes uit Utrecht!

– X♡ – Free

Kindermodeblog persoonlijke column frederieke wieberdink-125

Kindermodeblog persoonlijke column frederieke wieberdink-115

Kindermodeblog persoonlijke column frederieke wieberdink-130

Kindermodeblog persoonlijke column frederieke wieberdink-126

Frederieke: Jas Zara, jurkje Pull & Bear
Sem: Broek LP Boys, Jasje Zara, Shirt Bakerbridge

Foto’s door Nienke van Denderen

Tags: ,