VOORNEMENS EN DILEMMA’S


Door: Rosan

Voornemens en dilemma’s…

… gaan naar mijn ervaring hand in hand. Je kent het wel, dat moment van verstandigheid. Nee, ze heeft nu wel genoeg kleren. Ik wacht gewoon tot ze uit deze maat groeit, dan kan ik weer nieuwe outfitjes shoppen.

Dan loop je heel even de Hema binnen want Mckenzie had nieuwe sokjes nodig (sokken uittrekken is een leuk spel, je vindt ze nooit meer terug). En voor je het weet, valt je oog op die te schattige trui, die je echt niet kan laten hangen. Grijs staat haar zo leuk, en er staat zo’n leuk plaatje op. Dilemma… want… je had je voorgenomen dat… Whatever, ik stond al bij de kassa, bijna nog de sokjes vergeten 😉

En dan zie je vervolgens een dag later de nieuwe babycollectie van Mango voorbij komen. Ja zeg, alsof ze het erom doen! Maar vooruit, nu dan wel even verstandig zijn, voor zolang het duurt.

Klik hier om naar Hema online te gaan

babykleding

babykleding

babykleding

babykleding

Klik hier om naar Hema online te gaan

 

 

Heb jij ook wel eens van dit soort dilemma’s?

 

Tags: , ,