DIT IS HÉT PERFECTE PANTERBROEKJE


Van leuke panterleggings krijg ik nooit geen genoeg. Let wel, mét de juiste print en kartel want ik ben een panterperfectionist. Panterperfectionist, hoor ik je denken? Ja dat bestaat. Panter perfectionisme heet dat. En ik heb dat dus. En de legging van Phileine voldeed helemaal aan mijn panter eisen en ik moet dit exemplaar dus echt even met jullie delen! Het stofje is fluweel zacht en het kleurtje gewoon ontzettend lief. Phileine draagt ‘m met een –mogen we het al Vintage noemen– Bobo Choses top en roze gympies. Maar een mooi effen wit of zwart truitje op deze Petit by Sofie Schnoor legging zie ik ook helemaal voor me. Jij ook?

Dit is zo’n legging waarvan je baalt als je ‘m in de wasmand gooit, maar die je ook steeds weer als eerste van de waslijn afplukt Ik zeg musthave!

Je kunt het broekje via deze link shoppen

Kindermodeblog.nl fashion mode hip kids fotoshoot meisjes jongens-6 Kindermodeblog.nl fashion mode hip kids fotoshoot meisjes jongens-2 Kindermodeblog.nl fashion mode hip kids fotoshoot meisjes jongens-3 Kindermodeblog.nl fashion mode hip kids fotoshoot meisjes jongens-4
Je kunt het broekje hier shoppen

Wat vinden jullie van deze legging?

Foto’s door Nienke van Denderen