DE PERFECTE MUILTJES


Door: Renske

Een tijdje terug was hier op Kindermodeblog een blog te lezen over alle te schattige babyschoentjes die te koop zijn en waar we allemaal intrappen. Want ook al zijn vele schoentjes super onhandig, alleen om naar te kijken als ze op een plankje staan zijn ze al leuk. Ik ben zelf ook een enorme baby- / kinderschoenen fan. Julie heeft eigenlijk te veel keus en daardoor draagt ze het liefst altijd dezelfde. Wat haar moeder uiteraard minder leuk vindt!

Maar ook Phileine heeft ruimte te kort op haar plank om alle schoentjes uit te stallen. Zij heeft een mix van oude schoentjes van Julie en vele nieuwe modelletjes die ik niet kon weerstaan. Toch bleef 1 paar mijn absolute favoriet! En het zal jullie niet verbazen, het was een paar met een panterprintje! En niet zomaar eentje, nee het perfecte panterprintje! Ze waren van Fab, het stofje was van echte haartjes en ook de onderkant was volledig in print. Phileine heeft ze wel eens aangehad in eerdere outfitposts van mij. Het was ook nog eens het allereerste item dat ik had gekocht tijdens mijn eerste zwangerschap toen ik hoorde dat Julie een meisje bleek te zien. Maar je hoort het al….ik praat in de verleden tijd. Want na een fietstochtje laatst kwam ik tot de ontdekking dat Phileine nog maar 1 schoentje aan had! Ik ben meteen dezelfde route terug gefietst maar het schoentje was helaas spoorloos. Het had elk schoentje mogen zijn behalve die! Want nog erger…..ze zijn nergens meer te verkrijgen!

Dus wat doe je dan naast huilen en jezelf vertellen dat ze er toch bijna uitgegroeid was en ze voor onze aankomende zoon ook wat minder leuk zijn? Op zoek gaan naar een nieuw perfect panterschoentje! Ik dacht niet dat het ging lukken maar al vrij snel kreeg ik deze stappers van Clic in de smiezen. Ze zullen nooit helemaal tippen aan de Fab schoentjes maar het printje komt heel dichtbij het perfecte printje en het modelletje vind ik top! Phileine moet nog heel even wachten tot ze ze aan kan maar nu met het warmere weer zitten ze toch niet zo lekker.

En oh ja, tijdens mijn zoektocht naar de panterschoentjes kwam ik ook nog deze Adidas Originals voor baby’s tegen. Ik maar denken dat die pas vanaf maat 21 te koop zijn, niet dus! Aangezien Julie en ik ze allebei al hebben vond ik dat Phileine niet achter mocht blijven. Ik hou er wel van om met z’n drieën op dezelfde schoenen te lopen! Daarnaast maakte 2 paar schoenen het verdriet van het verloren schoentje net wat meer goed 😉

Hoe vinden jullie Phileines nieuwe schoentjes?

Hier shop je de panterprintschoentjes en hier de sneakers.

DSC02923

DSC02925

DSC02931

DSC02937
Hier shop je de panterprintschoentjes en hier de sneakers.

Ben jij ook zo dol op kinderschoenen?

 

Tags: , , ,