PERSOONLIJKE COLUMN: PAKKETJES EN REKJES

De deurbel gaat. Het is één van de vriendelijke vaste pakket bezorgers. Hij heeft me al regelmatig uit de brand geholpen door ervoor te zorgen dat ik een pakket toch nog optijd binnen had voor de fotoshoot. Terwijl hij met de dozen staat te stoeien zegt hij ineens, weet je op wie jij sprekend lijkt Free? Ja hij kent m’n naam. In een paar seconden schieten een paar bekende gezichten door m’n gedachten. Met wie komt hij op de proppen? Met Maxima? Misschien Sylvie? Ik hoop het! Maar hij zegt krachtig en resoluut: je vader! Even voor diegene die m’n vader niet kennen, het is een klein, grijs, schattig mannetje. Een echte opa!

Je lijkt echt sprekend op je vader Free! Precies die lach en dit stuk van je gezicht. Hij wijst met z’n vingers het gedeelte van z’n eigen gezicht aan wat volgens hem als twee druppels water lijkt. Hij heeft gelijk. Ik zie het ook wel en heb het vaker gehoord. Maar goed, hij is dus wel erg vaak aan de deur geweest. En dat was ook de buurt al opgevallen. Alweer een pakketje? Wat voor werk zou ze doen? Als je goed gluurde door de luxaflex kon je ook de rekken vol kinderkleding zien staan. De laatste tijd kreeg ik steeds vaker vragen, ben je een winkeltje begonnen? Nou ja, zo onderhand zou je er wel een winkel mee kunnen vullen, maar nee, het is allemaal om over te bloggen. Waar het vier jaar geleden allemaal begon met de kledingkast van Doutzen had Kindermodeblog de laatste tijd ons huis overgenomen. En al die kleding zette me constant aan het werk. Ook ‘s avonds en in het weekend! Hoe ga ik het allemaal combineren? Dit kan ik ermee, of dit, of dit of dit. Dit is nou echt een kleding stuk voor die, of voor die, of voor die. En oh dit moet nog op de foto, dit moet naar die worden toegestuurd, en zal het wel passen bij Nanna, Sem of één van de andere kindjes? Ik was continue bezig met mijn rekken! Ik stond ermee op en ging ermee naar bed. De kleding begon ook op Doutzen en haar vriendinnen steeds meer als een magneet te werken, dus help! Ik moest de rekken ook nog eens als een politie agente ‘bewaken’!

En dat hoeft nu dus niet meer.

Ik kan jullie vertellen dat ik zó blij ben met mijn nieuwe kantoor! Ik heb daar nóg meer ruimte voor nóg meer rekken. Ik kan daar alles op de grond uitstallen om setjes te maken en mijn gezin hoeft niet meer hinkelend de kamer door. Thuis is nu meer rust en we hebben ons huis weer terug.

Nu hopen dat de nieuwe pakketbezorger weer zo vriendelijk is.
Hebben jullie ook zo’n vriendelijke pakketbezorger?

Kindermode kinderkleding meisjes mode kids hip fashion styling-92

Kindermode kinderkleding meisjes mode kids hip fashion styling-76

Kindermode kinderkleding meisjes mode kids hip fashion styling-83

Kindermode kinderkleding meisjes mode kids hip fashion styling-71

Kindermode kinderkleding meisjes mode kids hip fashion styling-84

Kindermode kinderkleding meisjes mode kids hip fashion styling-74

Kindermode kinderkleding meisjes mode kids hip fashion styling-78

Kindermode kinderkleding meisjes mode kids hip fashion styling-93

Kindermode kinderkleding meisjes mode kids hip fashion styling-86

 Outfit Frederieke: Jasje Pull & Bear, Broek Numph, Shirt Zara, Schoenen Stradivarious

 

 

Heb je opmerkingen, een vraag of wil je iets leuks met me delen? Stuur me gerust een mailtje: frederieke@kindermodeblog.nl

Tags: ,