5 TIPS OM JE OUTFIT AF TE STYLEN


De perfecte outfit voor zowel jouzelf als voor je kindje bestaat niet alleen uit kleding, maar ook uit de juiste items om je look af te stylen. Maar ook wij weten, ‘goed’ af stylen is een hele klus. Natuurlijk delen we graag een paar af style tips, zodat jouw kleintje (en jij) perfect voor de dag komen!

1. Weer of geen weer een hoed of muts kan altijd! Naast dat deze onwijs hip zijn, zijn ze ook hartstikke handig. Tijdens dagen dat het hard waait natuurlijk om die koude wind tegen te gaan, maar in de zomer – okey als het niet té warm is- kan je kindje ook perfect met een hoedje of muts naar buiten. Staat zo schattig. Een muts of hoed moet je echt in je kast hebben liggen!

2. Ben je niet zo van de mutsen en hoeden? Maar wil je toch eens iets anders met je haar? Haarbanden, strikjes en elastiekjes zijn er in overvloed! Ben je zat van je losse haren? Ga dan eens voor een eigenwijze knot of ga voor een klassieke staart. Of een gave vlecht? Opties genoeg!

3. Met goede accessoires  maak je elke look helemaal af. Vergeet deze dus nooit als je eens wat extra aandacht aan de outfit wilt besteden. Wat dacht je van een opvallende grote, gave ketting? Maar onthoud goed “Less is more!” Als je voor een opvallende ketting kiest, houdt het verder dan lekker rustig. Draagt je dochter bijvoorbeeld een jurk met veel frutsels? Laat die grote ketting dan achterwege en kies voor een klein schattig, fijn exemplaar.

4. Sokken zijn helemaal de bom! Je denkt nu vast: hè wat?! Sokken?! Ja echt! Een tijd lang waren zichtbare sokken echt een no go, maar tegenwoordig mogen sokken weer gezien worden. Kies voor een lekker opvallend paar sokken in een te gekke kleur of print en combineer deze met een paar stoere laarzen of cut-out boots.

5. Wat echt niet kan ontbreken om je look af te stylen is een coole tas of rugzak. Er zijn verschillende soorten tassen voor verschillende lookjes. Kies een hippe schoolbag voor je kleintje of een leuke printed canvas bag. Hebben jullie een feestje? Een leuk glitter tasje voor je kleine meid vindt ze vast helemaal geweldig.

GET THE LOOK: SWEET BOYS

Meer info over dit lookje? Klik dan even hier

Welke items of accessoires gebruik jij om een outfit af te stylen?

Tags: