5 STYLING TIPS | ZOMER OUTFIT


Met accessoires maak je iedere outfit compleet, maar je kunt er ook vreselijk mee de mist in gaan natuurlijk.. De grens tussen coole styling en over the top is heel vaag en voor je het weet sta je aan de verkeerde kant van deze denkbeeldige scheidingslijn. Dat is natuurlijk niet de bedoeling! En daarom helpen we je een handje met 5 tips om je zomeroutfit perfect af te stylen!

1. De gouden regel wanneer je probeert te bepalen hoe ‘ver’ je kunt gaan met accessoires is: kijk eerst goed naar de basisoutfit. Hoe simpeler deze outfit is, hoe meer je uit je dak kunt gaan met de styling. Is de basisoutfit al best druk, met bijvoorbeeld printjes of meerdere felle kleuren? Probeer je dan een beetje in te houden met het aantal accessoires en met de kleur hiervan.

2. In de zomer hebben kids vaak geen zin in veel ‘gedoe’ wat kleding betreft. Het liefst hebben ze een lekker los jurkje of alleen een short en shirt aan en verder niet te veel losse accessoires die alleen maar in de weg zitten. Maar een lichte stoere pet of strohoedje is echt een onmisbare accessoire in de zomer. Super fashionable én praktisch want: een minder warm hoofd en minder zon in je gezicht. Toch niet zo’n fan van petten of hoedjes? Kies dan voor een toffe haarband voor de girls.

3. Wat is er nou cooler dan net als papa en mama een stoere zonnebril op je hoofd deze zomer? Dit wordt vaak vergeten omdat het meer een ‘volwassenen’ accessoire lijkt, maar er zijn genoeg leuke kindermodellen te krijgen én het beschermt de ogen van je kindje..

4. Echte vrouwen logica natuurlijk, maar iedere outfit is beter af mét een coole tas, logisch toch? 😉 Nou zeggen we niet dat je voor je kids net zo’n grote tassen collectie moet aanschaffen als voor jezelf, maar zeker op vakantie is het natuurlijk hartstikke leuk als de kids hun eigen ‘mini strandtas’ hebben! Hartstikke stoer om zelf je spulletjes mee te nemen naar het strand!

5. In de winter zouden we je als laatste tip meegeven dat sokken ook absoluut deel uit mogen maken van je totale outfit, maar voor de zomer editie gaan we er eigenlijk van uit dat het zulk mooi weer is dat we de hele vakantie geen sokken hoeven te zien! Als alternatief kun je helemaal los gaan met de zomerschoenen.. printjes, glitters, bandjes, felle kleurtjes, niks is te gek! Zolang je tip 1 natuurlijk maar in je achterhoofd houdt… 😉

Happy styling!

Via deze link shop je leuke accessoires bij Zara

zara 1 Zara 2 Zara 3 Zara 4

Klik hier om bij Zara te shoppen

Heb jij nog goede summer styling tips die je met ons wilt delen? Laat het ons weten via een reactie hier of op de Kindermodeblog-Facebook.. 

Tags: ,