PERSOONLIJKE COLUMN: NEEM HET NIET TÉ SERIEUS

Zo! De verrassingsweek zit erop! Halleluja. Ik kan weer op adem komen. Wat een week! Ik ben dan wel verhuisd naar mijn nieuwe kantoor, maar ik was nog laaaang niet klaar met ‘afstylen’ toen het telefoontje van Editie NL kwam. Gelukkig stonden ze nog nét niet dezelfde dag op de stoep en had ik welgeteld 48 uur om mijn kantoor TV-proof te maken. Eerlijk is eerlijk, je wilt toch dat het er een beetje gezellig uitziet op TV. Je weet natuurlijk dat de kans groot is dat je het allemaal voor niks doet – maar het was toch een vooruitgeschoven dingetje- dus voor niks was in dit geval niet voor niks. Dus hoppa ‘s avonds naar Ikea en nog naar kantoor om te klussen, aanpakken die handel! Fotoshoot verplaatst, nieuwe kids geregeld en nieuwe hulptroepen samengesteld. Alles onder controle, denk je dan. En toen werd mijn kleine mannetje ziek. Zo’n super gezellige buikgriep, ken je die? En precies op zo’n moment dat je denkt, nu? Hebben jullie dat ook wel eens?

Ach, het moederschap valt niet te regisseren en het ondernemerschap zit ook vol verrassingen. En dan hoef je maar één simpel zinnetje tegen jezelf te zeggen. ‘Het is zoals het is’. En gaan met die banaan!

Vrijdag hadden we dus fotoshoot – we hebben weer een stuk of 15 outfit blogs geschoten – was zieke Oliver bij Mama op kantoor én kwam Editie NL langs om te filmen. Hoe bedoel je, ik moest m’n aandacht verdelen?! Maar behalve dat Oliver dus nog steeds ziek was, kon ik vrijdagmiddag – toen alles achter de rug was – een partij opgelucht ademhalen. Alles was goed gegaan! Vol verwachting keek ik naar Editie NL, want het is toch spannend hoe ze een filmpje samenstellen en welke stukjes ze uit de interviews knippen…. én plakken 😉

Een bijzonder moment, Kindermodeblog op TV! Ik voelde me – thuis vanaf de bank- apetrots!

De berichtjes stroomden binnen, wat een leuke en positieve reacties! Maar het mag gezegd worden. Niet iedereen was positief over het item én over ‘het stylen’ van kinderen. Ik denk dat het ‘afstylen van kinderen’ met een nuchtere Hollandse korrel zout genomen moet worden. Neem het allemaal niet té serieus. Er moet niks. Maar kinderen kunnen niet in hun blootje naar buiten, dus aangekleed worden, moeten ze toch. En die leuke kleertjes van tegenwoordig, die zijn toch ook om heel blij van te worden?!

Mocht je dat Filmpje nou gemist hebben, dan bekijk je het nog even hier

frederieke wieberdink column frederieke wieberdink column frederieke wieberdink column frederieke wieberdink column frederieke wieberdink column frederieke wieberdink column frederieke wieberdink column

Frederieke: Jas en top Zara, Broek Nümph, schoenen Monki
Kick: Jas Polarn O. Pyret, shirtje Filemon Kid, broek molo, schoenen H&M

Heb je opmerkingen, een vraag of wil je gewoon iets leuks met me delen? Stuur gerust een mailtje: frederieke@kindermodeblog.nl

Foto’s door Nienke van Denderen

Tags: ,