NIEUWE COLLECTIE BAKER BRIDGE GIRLS


Eerder lieten we je al de leukste items uit de nieuwe collectie van Baker Bridge voor de boys zien, en vandaag hebben we de leukste looks voor de meisjes uitgezocht. Ook in de meisjes collectie zien we de mooie witte, blauwe en grijze basistinten terugkomen. We zien nog steeds veel strakke metallic prints en teksten terugkomen op de shirts, maar dit seizoen zijn er als tegenhanger ook wat meer vloeiende, zachte prints bijgekomen. Verder komt de inspiratie voor de dames en meisjes collectie voort uit klassieke sieraden als parels en goud. Dit zien we bijvoorbeeld terug in mooie details als parelmoer knoopjes en kleine sierraden als ritssluiting. Een echte topper in de meisjes collectie is de mooie lange plissé rok, die erg stoer wordt door te combineren met een t-shirt met print en een stoer spijkerjasje. Verder zagen we veel items van sweat stof, onze favorieten hierin zijn het lichtblauwe tuniekje en het grijs gestreepte jurkje met stoer vest. Worden jullie ook zo enthousiast van deze collectie?

Bekijk alle nieuwe items uit de Baker Bridge girls collectie via de link

 

baker bridge girls baker bridge girls baker bridge girls

Je shopt de nieuwe collectie van Baker Bridge via de link

Wat vinden jullie van de nieuwe girls collectie van Baker Bridge?

Tags: , ,