MANGO FAVORITES GIRLS


Sinds kort heeft Mango een super leuke baby collectie, maar de collectie voor de wat grotere kids mag er ook zeker zijn! De nieuwe collectie is binnen, en vandaag laten we jullie onze vijf favoriete outfits voor de meisjes zien. Allereerst een super stoere look met een jeans gilet met sterren. Met een giletje geef je elke look net een extra twist, en dat zie je ook hier weer terug. Onze volgende favoriet is een jurkje in een mooie nude tint met daaroverheen een stoere parka met vleermuis mouw in donkergroen. Superstoer in combinatie met de sneakers. Ook een echte topper is de look met de stoere oversized sweater in combinatie met een juist heel schattige tulen rok. Datzelfde rokje combineert ook goed met een basic shirt en jeans blouse, zoals op de foto hieronder. Tot slot zijn wij ontzettend fan van het zwarte jurkje met luipaardprint. Een lekker girly model met een stoere twist. Zijn jullie ook zo enthousiast geworden over de Mango collectie? Je shopt deze looks en nog veel meer via de link. Shopze!

Shop alle nieuwe Mango items via de link

 

Mango

Mango

Mango

mango

Mango

Welke look is jouw favoriet?

Shop alle nieuwe Mango items via de link

Tags: , , ,