NIEUWE COLLECTIE BAKER BRIDGE BOYS


De ontwerpen van Baker Bridge zijn altijd stijlvol, casual en trendy en dat is bij de nieuwe zomercollectie niet anders. De inspiratie voor de boys collectie kwam dit seizoen van de ‘metaaldetector’. De boys hebben een nieuwe hobby en gaan op zoek naar verborgen schatten. Dit zien we terug in de teksten, prints en stoffen in de collectie. We zien bijvoorbeeld veel structuur terug in de stoffen. Wij zijn vooral fan van de stoere jeansblouse met korte broek en lekkere frisse wassing en de chique maar toch casual look met de sweater over een blouse. Verder zien we, zoals we gewend zijn van Baker Bridge, mooie navy items terugkomen zoals de linnen blazer. Zijn jullie ook enthousiast over de zomercollectie van Baker Bridge?

Je kunt Baker Bridge shoppen via deze link

baker bridge boys

Baker Bridge 2 Bakerbridge 3

Bekijk alle nieuwe items van Baker Bridge via de link

Wat vinden jullie van de nieuwe collectie van Baker Bridge? 

Tags: , ,