PERSOONLIJKE COLUMN: SORRY!

Zijn jullie al bekend met de hashtag #sorrynotsorry ? Eerlijk gezegd een mega irritante hashtag, al zeg ik het zelf. Maar liefst 8.100585 keer werd ie al gebruikt door fanatieke Instagrammers. Best een popiejopie woord dus, sorrynotsorry. Hoe irritant ook, ik heb ‘m vandaag toch even nodig! Want ik moet mijn excuus aanbieden. Maar ook weer een beetje helemaal niet. Kijk daar heb je ‘m al. #Sorrynotsorry!

Een tijdje geleden kwam Sjoerd ‘s avonds thuis. Met een verhaal. Hij werd tijdens een werk meeting door een zakelijke relatie op zijn schouder getikt. ‘Ik word helemaal gek van jouw vrouw, klonken strenge woorden. Ik word gek van die Frederiek. Stapelgek! Sjoerd schrok zich rot. En toen hij het verhaal thuis nog eens dunnetjes overdeed wist hij ook mij de stuipen op het lijf te jagen. Ik kreeg spontaan hartkloppingen.Gelukkig was het van korte duur, want hij vervolgde… ze móét steeds weer naar de winkel of naar één of andere webshop om kinderkleertjes te kopen. Gék wordt ze ervan. Gek wordt ze van jou! Ze houdt geen rooie rot cent meer over. Ik bleek een aanslag op haar portemonnee. Kindermodeblog ruïneerde haar bankrekening. Oeps! Sorry!

Maar dit is toch de leukste aanslag die er bestaat? Dus ook een beetje notsorry?!

En ook voor een ander dingetje wil ik nog even sorry zeggen want je moet de kat niet op het spek binden hè. Maar dat is dus wel gebeurd. Sorry daarvoor. Ik was dit weekend in Parijs op Playtime Paris – de meest leuke beurs met de tofste kinderkledingmerken met de nieuwste collecties. Je voelt hem al aankomen hè?! Ik voelde me als een klein kind in een snoepwinkel. En dan ééntje met m’n lievelings snoep. En ik kon toch onmogelijk géén plaatjes maken van al die leuke, hebberig makende dingen?! Want ik wilde deze snoepjes maar al te graag met jullie delen. En al dat hebberig makende spul, al die leuke kleertjes, dat is dus pas volgend jaar in de winkels. Pas volgend jaar te koop! Oh no! En daar kom je dan pas achter als je nét bij het zien van de foto’s denkt, hebbe hebbe hebben. Ik móét het hebben. Mag ik dan nu zeggen dat ik jullie gered heb van een nieuwe aanslag?

Helaas wel van de leukste aanslag die er bestaat?

Komt ie nog één keertje dan, sorrynotsorry.Zo dat is gezegd. Klaar. Punt.

Kindermode kinderkleding meisjes mode kids hip fashion styling-41
Kindermode kinderkleding meisjes mode kids hip fashion styling-49

Kindermode kinderkleding meisjes mode kids hip fashion styling-60

Kindermode kinderkleding meisjes mode kids hip fashion styling-53

Kindermode kinderkleding meisjes mode kids hip fashion styling-27

Kindermode kinderkleding meisjes mode kids hip fashion styling-26

Kindermode kinderkleding meisjes mode kids hip fashion styling-62

Kindermode kinderkleding meisjes mode kids hip fashion styling-046

Frederieke: Grijze jas (klik hier) Blouse Zara, Broek Pull & Bear
Nanna: Sweatshirt molo, Jasje Bakerbridge

Heb je opmerkingen, een vraag of wil je gewoon iets leuks met me delen? Stuur me gerust een email, frederieke@kindermodeblog.nl

Foto’s door Nienke van Denderen