NEW BRAND IN TOWN: MINIMIZE


We hebben een leuk nieuwtje, en dat willen we graag even met jullie delen! Kennen jullie het leuke zwangerschapsmode merk Mamalicious? Dit stoere merk komt met een eigen kinderkleding lijn: Minimize. Dit merkje voor en door moeders gaat kleding produceren voor kids van 0 tot 3 jaar en heeft zo haar eigen kijk op baby en peuter mode, en daar houden wij wel van! Minimize begrijpt dat je als moeder goede basics nodig hebt, maar ook wilt genieten van de tijd dat je nog kunt bepalen wat je je zoontje of dochtertje aantrekt. Daarom bieden ze mooie basics als jumpsuits en leggings, maar ook hele trendy items. De ontwerpen worden omgeschreven als Scandinavisch met een Frans oog voor detail. Dat klinkt toch al helemaal goed? Er komen zes collecties per jaar, zodat je altijd weer wat nieuws kunt shoppen voor je snelgroeiende mini. De huidige collectie heeft een zacht kleur palet wat mooi aansluit bij de pastel trend. De eerste collectie is vanaf februari 2015 verkrijgbaar in geselecteerde winkels en vanaf maart 2015 online via onderstaande link. Hieronder hebben we alvast een aantal mooie looks van Minimize voor je op een rijtje gezet. Wat vinden jullie van de eerste collectie van Minimize?

Vanaf maart is deze collectie online verkrijgbaar : > Minimizekidswear

minimize Schermafbeelding 2015-02-17 om 18.03.11 Schermafbeelding 2015-02-17 om 18.03.23

Shop Minimize vanaf maart via deze link

Wat vinden jullie van Minimize?

Tags: , ,