NANNA IN BRAND NEW


Het is weekend! Tijd dus om je meest relaxte en fijne kleding uit de kast te toveren. Vandaag laat ik je het nieuwe ‘huispak’ van Nanna zien, van het kinderkleding merk Brand New. Dit merk sportieve en mooie merk shop je bij Gooischekleertjes en ik moet je eerlijk zeggen, ik was tot voor kort nog niet super bekend met Brand New. Maar nu ik de kleding van dit merk zelf gezien en gevoeld heb, ben ik heel enthousiast. Je kunt het pak van Nanna natuurlijk als geheel dragen, maar zowel de broek als de sweater mix en match je ook leuk met allerlei andere items uit je kast.
Vandaag zie je Nanna dus van topt tot teen in Brand New en ik vind deze kleur blauw echt helemaal het einde. Het staat lekker fris en als je dochter straks een lekker kleurtje heeft van de zon, komt deze kleur blauw nog meer tot z’n recht. Het pak valt mooi slank en sluit mooi aan. Volgende week laat ik nog even een totaal andere look zien met deze trui, wordt dus vervolgd…. Oh en er is natuurlijk nog veel meer leuks van Brand New, voor boys & girls. Get inspired!

Klik hier voor meer shopping details

Kindermodeblog Nanna meisjes mode girl door Nienke van Denderen Fotografie-18 Kindermodeblog Nanna meisjes mode girl door Nienke van Denderen Fotografie-16 Kindermodeblog Nanna meisjes mode girl door Nienke van Denderen Fotografie-17 Kindermodeblog Nanna meisjes mode girl door Nienke van Denderen Fotografie-13

Kindermodeblog Nanna meisjes mode girl door Nienke van Denderen Fotografie-12

Klik hier om het pak te shoppen

OF klik hier om naar Gooischekleertjes te gaan

 

Wat vind jij van dit pak?

Foto’s door Nienke van Denderen

Plaats een reactie