SHOP TIP: STUDIO LILE SADI


We willen jullie even kennis laten maken met Studio Lile Sadi. In 2011 richtten Sarah en Dinah samen Studio Lile Sadi op in Rotterdam. De eerste collectie bestond vooral uit verschillende soorten behang met hippe printjes. Maar met iedere collectie proberen ze hun horizon te verbreden en nieuwe items toe te voegen. Zo is er nu ook een kinderkleding en accessoires lijn, en die vonden we zo leuk dat we die met jullie wilden delen. De kinderkleding collectie bestaat voornamelijk uit mooie basics qua pasvorm. Qua kleurgebruik zien we vooral mooie zachte tinten met hier en daar een lekker fel kleuraccent. Waar we echt heel blij van worden zijn de printjes die de dames van Lile Sadi gebruiken. We zien veel leuke dierenprintjes, en daar zijn de kids natuurlijk vaak dol op. De dierenprintjes worden afgewisseld met stoere, originele grafische prints. Echte musthaves uit de kidscollectie zijn bijvoorbeeld de leuke Meow shirts, de grijze sweatpants met pastelkleurige print of het shirt met stoere grafische print. Bekijk alle unieke items van Studio Lile Sadi via de link. Have a fashionable day!

Bekijk de collectie van Lile Sadi via deze link

 

Lile Sadi

Lile sadi

lile sadi

Shop alle items van Studio Lile Sadi via de link

Wat vinden jullie van dit merkje?

Tags: ,