TIP: NIEUWE SHOP MINIS ONLY


Mogen we even aan je voorstellen? Let’s meet ‘Minis Only’ Deze te gekke webshop moeten we even met jullie delen. Minis Only verkoopt eigenzinnige, stoere en schattige baby- en kinderkleding en accessoires voor kids van 0 tot en met 6 jaar. Dat deze webshop eigenzinnig is zie je meteen. Wauw! Wat een opvallende collectie, met merken met een overduidelijk eigen stijl. En ook een aantal merken die wie hier (nog) niet kennen. Zo vind je bij Minis Only o.a. het Canadese merk Electrik Kids, het Australische merk Sapling én het Amerikaanse merk Mini Shatsu. Jij al wel eens gehoord van deze coole brands? Ik dus tot voor kort niet! Maar ik ben al helemaal enthousiast! Kortomg, allemaal leuke, originele merken waarmee je jouw kleintje hip en origineel kunt aankleden.

Minis Only heeftals doel diverse internationale kinderkledingmerken te introduceren die nog niet in Nederland verkrijgbaar zijn. Dus ben jij een echte trendsetter en wil je je kindje net iets anders kleden dan de ‘massa’? Dan is deze webshop echt iets voor jou! Minis Only heeft kleding die met veel zorg en aandacht zijn gemaakt, die kwalitatief goed is en die daarnaast vernieuwend is. Enne… de items zijn ook nog prima betaalbaar, voor zulke exclusieve prachtstukken! Niet alleen jij zal onwijs blij worden van de mooie items, ook jouw kindje zal een glimlach op zijn of haar gezicht krijgen! Heb je de mega coole slaapzakken van Electrik Kidz al gespot? Echt even kijken, zijn erg leuk en origineel.

Laten jullie (op Facebook) even weten wat jullie van deze nieuwe shop vinden?

Je kunt via deze link de webshop Minis Only bekijken

electrik-kidz sapling

sapling-navajo-lace-bodysuit electrik-kidz-protect-panda electrik-kidz-slaapzak-ruler

Klik hier om naar Minis Only te gaan!

 

Welk merk van deze nieuwe shop spreekt jullie het meeste aan?

Tags: , ,