5 TIPS VOOR HET COMBINEREN VAN PRINTJES


Printjes zijn er in alle soorten en maten: bloemen, strepen, dierenprints, grafische prints. Je kan het zo gek niet bedenken of het bestaat. En de laatste tijd lijkt het wel alsof echt niet meer om printjes heen kunt! Heb jij ooit zoveel printjes gezien in de mode? En zeg nou zelf, printjes kunnen je outfit maken of breken. Je kunt ze gerust mixen en matchen als je maar weet hoe! In deze blog lees je 5 tips over het combineren van prints.

1. Ben je nog niet zo’n ‘pro’ qua printjes mixen? Ga dan voor safe. Combineer één printed item met basic items. Ga bijvoorbeeld voor een geruite blouse met een spijkerblouse of kies een streepjes broek met een eenkleurig shirt. Heb je een basic outfitje? Maak je look dan af met een sjaal met een leuke print!

2. Ben je net als wij én de meeste kinderen helemaal gek van dierenprintjes? Kijk uit dat je outfit niet té wordt. Combineer een jas met dierenprint bijvoorbeeld met een ripped jeans en sneakers. Kijk uit met te bonte schoenen, deze kunnen heel funny staan bij een dierenprintje, maar kunnen je outfit ook ordinair maken, en wat willen we niet!

3. Ben jij een echte dare devil en houd je ervan om printjes met elkaar te mixen? Kijk uit dat je de plank niet misslaat! Combineer printjes die dezelfde kleur hebben of laat je adviseren in de winkel welke prints bij elkaar passen.

4. Prints die goed bij elkaar passen zijn bijvoorbeeld bloemmotieven en streepjes of streepjes en ruiten. Heb je bijvoorbeeld een eye catcher streepjes broek in je kast? Combineer deze dan met een ruit colbertje en een basic shirt. Maar let er wel weer op dat de kleuren bij elkaar passen en dat het niet een bonte bedoeling wordt! Bekijk de leukste modewebsites en op Pinterest voor meer inspiratie!

5. Laat je creativiteit de vrije loop! Ga lekker los met printjes, maar houd altijd in je achterhoofd: is this to much or not?

Kindermode kinderkleding jongens meisjes mode kids hip fashion styling-29

 Neem een kijkje bij de leukste webshops voor nieuwe inspiratie!

Tags: ,