YOUNG ONE APPAREL AANWINST


Door: Sanne

Je leest en hoort het al weer overal voorbij komen, de ‘ik heb zin in de zomer’ zin. Nou daar sluit ik me dus helemaal bij aan. Niet alleen voor onze gemoedstoestand en huid kunnen we een zonnetje gebruiken, nee ook op materialistisch gebied zijn we er helemaal klaar voor! Want zeg nou zelf, alle nieuwe collecties vullen langzaam de winkels en ik ben nou niet bepaald t type, “we leggen het nog even in de kast voor een paar weken!”

Ik houd van stoer, Nila meer van lief. Dus daar proberen we vaak samen een leuke combinatie van te maken. Mijn laatste nieuwe aanwinst voor haar is dit stoere shirtje van young one apparel. Ik heb echt een zwak voor de combi zwart/wit en de toffe print. ‘YEAH’ laat die zomer komen.

Zoals je al eerder hebt kunnen lezen zijn we gek op tutu’s en sokken. Maar dit shirt zullen we ook met een stoere ripped jeans gaan combineren, maar daarover een volgende keer meer!

Je kunt hier young one apparel shoppen

unnamed (8)
unnamed (5)
unnamed (6)
Klik hier voor meer young one apparel

Wat vinden jullie van Nila d’r outfit?