RAGS APPAREL


Door: Nynke

Vandaag een superleuke outfit van Kaj. Kaj is de zoon van Thea. Een fashionable mem met drie zonen, Mink, Kaj & Kje​lt…. En door die 3  pretty boys weet Thea hoeveel leuke merken er zijn voor jongens en hoe ze daarmee voor haar jongens de hipste outfits samenstelt. Merkjes als mini rodini en popupshop zijn bij haar favoriet, en Thea combineert ze met de leukste items uit winkels met kindermode uit de buurt, zoals bijvoorbeeld deze blouse van de Takko die Kaj nu aan heeft. Maar de jumpsuit/overall van RAGS Apparel is toch wel de echte eyecatcher. Wat een heerlijke comfortabele outfit voor deze 2 jarige hunk. Hierin kan hij heerlijk door het huis rennen op zijn superstar Adidas sneakers, de keukenprins spelen en poseren voor de mooiste plekjes in hun prachtige huis.

Je kunt via deze link naar RAGS Apparel gaan

 

IMG_4137 IMG_4188 IMG_4161

 

Klik hier om bij RAGS Apparel te shoppen

Tags: ,