JASSEN BY MINI A TURE


We willen je graag even kennis laten maken met de jassen van het merk Mini A Ture. Dit merk uit Kopenhagen bestaat sinds 2001 en is sinds die tijd uitgegroeid tot een internationaal bekend merk. Mini A Ture heeft naast een baby-, boys- en girlscollectie ook een outerwear lijn, en die wilden we je niet onthouden. De ontwerpster van dit leuke merk haalt haar inspiratie uit herinneringen uit haar eigen kindertijd en ontwerpt op die manier hippe, maar functionele items met een Scandinavische twist. Zelf omschrijven ze hun stijl als een unieke combinatie tussen Deens design, internationale trends en humor. En daar zijn wij het helemaal mee eens. De jassen die we je hieronder laten zien zijn water- en winddicht en hebben die kenmerkende grappige twist door de puntige capuchon (die overigens afneembaar is!). En om het allemaal nog leuker te maken: de jassen van Mini A Ture zijn hartstikke betaalbaar. Have a fashionable day!

Je shopt de jassen van Mini A Ture via de link

Mini A Ture

Mini A Ture

Mini A Ture

Shop hier meer items van Mini A Ture

Wat vind jij van de jassen van Mini A Ture?

Tags: ,