3 TIPS OM DE PERFECTE JEANS TE SCOREN


De perfecte jeans vinden voor je kleintje is soms een ware crime. Zit de spijkerbroek goed in de taille, dan is ie vaak te lang of te kort bij de pijpen. Heeft de spijkerbroek een goede lengte dan is ie vaak in de taille weer te wijd of te krap. Naast een goede pasvorm wil je voor je kleintje natuurlijk ook een hip exemplaar bemachtigen. Hieronder vind je 3 tips die je daarbij zeker kunnen helpen!

1. Misschien is het voor jou allang al betekent, maar voor de mama’s (in spe) die het nog niet weten…. Wisten jullie dat er in veel kinderbroeken een verstelbaar stukje elastiek zit? Heb je een leuke spijkerbroek gevonden? Kijk dan zeker even of er verstelbaar elastiek in de binnenkant zit. Dan hoef je alleen nog maar op de lengte van de broek te letten en dan kun je de broek misschien ook wel een maatje groter kopen, zodat je kleintje er langer profijt van heeft!

2. Zit de jeans perfect in de taille maar zijn de pijpen te lang? Sla ze om of kijk iemand die goed is met een naaimachine lief aan om er een stukje af te halen. Weet je niemand met een naaimachine? Wees creatief en zet zelf de schaar in die nieuwe jeans. Wees niet bang, een frayed jeans, oftewel een rafelige broekspijp is echt de trend van nu!

3. Heeft jouw kindje een favo jeans waar de gaten zo langzamerhand invallen? Tip! Neem deze jeans dan mee tijdens het shoppen, zodat je de pasvorm kunt vergelijken met andere jeans.

Ben je dus opzoek naar een goede jeans voor jouw zoon of dochter, dan moet je zeker deze 3 tip in je achterhoofd houden!

Kindermodeblog.nl-kinderen-mode-kleding-jongens-LMTD-by-Name-it-spijkerblouse-4
Heb jij nog tips om de perfecte jeans te kunnen scoren?

Tags: