5 TIPS OM STYLISH DE FEESTDAGEN DOOR TE KOMEN

De feestdagen zijn in aantocht. Kerstboom check, eten check, outfit check! Maar hoe kom je de feestdagen nou echt stylish door? Wij hebben 5 tips voor je op een rijtje gezet die je echt niet mag missen. Lees snel even verder….

1. Ga vooral los met glitter en glim, pailletten en mooie stofjes maar houd de gouden regel ‘Less is more‘ in je achterhoofd. Je wilt er per slot van rekening niet uitzien als een kerstboom. Kies één mooi item als echte eye catcher en houd de rest rustig. Neem bijvoorbeeld een goudkleurig jurkje voor je kleine meid en combineer dit met een sjiek zwart vestje. Voor je stoere boy kies je een mooi overhemd in een kerstkleur die je mooi kunt dragen op een zwarte broek.

2. De kleur wit is prachtig voor kerst, maar niet voor iedereen weg gelegd. De meeste mensen zijn vaak wat bleker in de wintermaand, waardoor de kleur je misschien een beetje flets maakt en gevlekte kleding is ook niet fijn. Ga liever voor een donkere kleur als zwart, rood of blauw. Wil je wel iets lichts aan? Ga dan voor een printje, dan vallen de vlekken minder op!

3. Verschillende stoffen met elkaar combineren is leuk, maar let er wel op dat het niet te veel wordt. Kies bijvoorbeeld een glimmende stof bij een denim item of een pailletten item bij een simpel exemplaar. Wol en leerachtige items passen ook perfect bij elkaar!

4. Accessoires zijn altijd goed. Kies voor je mooie dochter bijvoorbeeld voor een leuke glitter haarband en een lief tasje. Voor je stoere boy zijn er zat cool strikjes of hippe stropdassen. Kies zelf voor een statement sieraad zoals een ketting of klassiek horloge en vergeet een mooie clutch niet!

5. Onze laatste styling tip….. geniet! Zorg dat je je goed voelt in de kleding die je draagt. Trek geen hakken aan als je nooit op hakken loopt en laat je kleintje niet iets dragen waar hij of zij zich niet goed in voelt!

Merry Christmas! 

LQ - Kindermodeblog editorial fotoshoot feest door Nienke van Denderen Fotografie-11

LQ - Kindermodeblog editorial fotoshoot feest door Nienke van Denderen Fotografie-100
Sem: Jeans name it, Blouse Zara, Strikje Beau Hudson via Toddlers and Tees
Mijs: Jurk name it, maillot Funky Legs, diadeem H&M, schoenen Petit Puk

Tags: ,