MAMA PAARDJE AAN!


Door: Renske

Winter…..niet echt mijn ding! Waar anderen smachten naar een witte kerst, hou ik aan het einde van het jaar juist angstvallig het weerbericht in de gaten. Bang voor bevroren straten, sneeuw en onmenselijke temperaturen (ik vind ze in ieder geval snel onmenselijk ;)) Toch is er een lichtpuntje, een moment tegen het einde van het jaar waar ik het spontaan weer warm van krijg. Nee niet kerst (al vind ik dat ook een heel leuke tijd) maar stiekem er is ook een andere reden; de uitverkoop! Terwijl we nog midden in de winter zitten starten de winkels en webshops al met hun wintersale en die items kunnen we voorlopig nog heel lang dragen! Vanaf begin december is het opletten geblazen! Elke (web)shop begint op een ander tijdstip en als je er niet op tijd bij bent zijn de echt mooie items net al weg of niet meer in de gewenste maat. En op deze manier kan je toch een kledingstuk op de kop tikken wat in eerste instantie misschien net iets te duur was of waar je over twijfelde. Daarnaast rechtvaardigt het ook altijd (een soort van dan) mijn shopgedrag richting mijn partner: “ja maar het was in de uitverkoop” en “we hebben nu dus echt topkwaliteit voor een prikkie!” Ik moet zeggen, deze teksten werken best goed.

Laatst liep ik samen met de meisjes een van mijn lievelings kindermodewinkels in Den Haag binnen waar de uitverkoop net begonnen was. Nee dat was geen toeval dat had ik al op social media gespot 😉 Mijn oog viel meteen op dit te leuke jurkje van Mini Rodini, wat al een tijdje favoriet was! Gelukkig nog in Julie d’r maat, dus in the pocket! Maar inmiddels is ze bijna 2,5 en trekt ze niet zomaar klakkeloos meer aan wat mama haar voorhoudt. Dit keer had ik geluk, bij de kassa zei ze uit zichzelf: “ ah mama paardjes, mooi!” In meerdere opzichten een topjurkje dus!

De volgende dag zei ze bij het aankleden: “mama paardje aan!“ Nou vooruit dan maar 😉 En om het lekker in Mini Rodini stijl te houden draagt Julie ‘m hier met een pantermaillot van H&M en haar Clic laarsjes met kleine sterretjes. Ik ben zelf erg fan van deze outfit, wat vinden jullie?

Je kunt hier Mini Rodini online shoppen

Julie 4

Julie 2

Julie 3

Julie 1

 Je kunt Mini Rodini hier online shoppen

Wat vinden jullie van haar schattige outfitje?

Tags: , , ,