MOLLY, POLLY & JACKSON


Ben jij even toe aan wat anders, iets origineels en unieks? Wij hebben een leuke tip voor je! Het hippe merk Molly, Polly & Jackson verkoopt onwijs leuke t-shirts in allerlei kleuren met een gek poppetje erop voor jouw kleintje. Er zit een heel grappig verhaal achter het merk. De twee personages Molly, Polly ontmoeten het derde personage Jackson uit Japan in het vliegtuig dat richting Amsterdam vliegt. In het vliegtuig praten de drie lang over style, fashion en vintage t-shirts. Zo ontstonden dus de grappige shirts met handgetekende poppetjes, die leuk te combineren zijn met een goedzittende jeans en gympen of een schattig rokje en te gekke laarsjes. Molly, Polly & Jackson hebben zelf ook een heel leuke spreuk om uit te leggen waar hun merk om draait: “After all it is all about LOVE with a spike of colour & a twist of pencil.” Daar zijn wij het helemaal mee eens! Kleurige shirts met een te gekke print, die met liefde gemaakt zijn. We zijn nu al helemaal weg van dit merk! Enne het merk heeft ook hele leuke shirts voor jouw en je man! Wil jij een van de leuke shirts shoppen? Klik dan op de link hieronder. Have a funny day!

Ga nu naar de webshop van Molly, Polly & Jackson

molly polly jackson

molly

molly polly

Klik hier om een van de hippe shirts te shoppen

 

Welk shirt belandt er bij jouw kleintje in de kast?

Tags: , ,