GEWELDIGE MUSTHAVE DRESS NU MET 50% KORTING


Wat vinden jullie van deze te schattige outfit van Tumbl ‘N Dry? Deze stoere en comfi jurk heeft een grijs gemêleerde look en is net een beetje anders. In dit geval bedoelen we met ‘anders’ een eigenwijze knipoog naar de belangrijkste trends.. Deze jurk heeft namelijk van binnen een mosterdgele voering, wat inhoudt dat je de jurk op 2 manieren kan dragen. Phileine draagt de jurk met omgeslagen mouwen en bijpassende laarsjes. Heb je geen bijpassende laarsjes en eigenlijk helemaal niks wat bij mosterdgeel past? Geen probleem, sla je de mouwen gewoon weer terug. Oh en dan nog zoiets leuks: De rug is voorzien van een stoere rits

Ok, vooruit, we hebben een goede bui en zullen daarom nog iets leuks verklappen: Tumble ‘N Dry heeft uitverkoop tot 50% korting op de leukste kleding. Dat wil je toch niet missen. Daar worden wij en Phileine heel erg blij van. Jij ook?

Je kunt de look hier shoppen

 

Kindermode kinderkleding jongens meisjes mode kids hip fashion styling-102

Kindermode kinderkleding jongens meisjes mode kids hip fashion styling-101

Kindermode kinderkleding jongens meisjes mode kids hip fashion styling-103

Je kunt de look hier shoppen

 

 

Wat vinden jullie van dit grijze jurkje?

Foto’s door NIenke van Denderen

Tags: ,