KNOEIEN MET HOUSE OF JAMIE


Door: Frederique

Het is tijd voor de eerste hapjes van Tibeau! We beginnen met groente zodat hij kan wennen aan de structuur en de smaken, daarna volgt pas het fruit. In tegenstelling tot zijn zus Juul (toen zij die leeftijd had) wil hij er nog niet echt veel van hebben. Of hij houdt z’n lipjes stijf op elkaar of hij schatert het uit van het lachen. Juist op dat moment probeer ik snel een hapje groente z’n mondje in te schuiven. Hij kijkt me vies aan maar proeft wel. Veel van het hapje houdt hij niet binnen maar spuugt ‘t weer uit. Om te voorkomen dat hij helemaal onder de wortel – broccoli en andere (gekleurde) groente zit poets ik regelmatig z’n snoet met de slab bij. Ik hoor jullie denken ‘maar daar is een slab toch ook voor?’. Dat klopt maar de slabbetjes welke Tibeau draagt, daarvan is het bijna zonde om te gebruiken wetende dat die er na het eten bij lange na niet meer wit uitzien en vol vlekken zitten waarvan je je afvraagt of die er überhaupt nog uitgaan in de wasmachine. Maar ohhhh het zijn zo’n mooie slabbetjes!

De slabbetjes zijn van het merk House of Jamie. Naast kleding hebben ze ook prachtige verzorgingsproducten als lakentjes en hoezen voor de Maxi-Cosi maar ook slabbetjes en speendoeken. Het zijn stuk voor stuk stoere & hippe slabbetjes van zachte joggingstof. Door de handige sluiting aan de zijkant en twee verstelbare drukknopen, is deze zeer makkelijk in gebruik. En zelfs na honderden keren wassen blijft de kwaliteit goed; het behoudt z’n kleur en zachtheid.

Je kunt hier meer van House of Jamie bekijken

1df

rsh

FullSizeRender2

Wil jij ook dat jouw kindje er zelfs tijdens het eten fashionable uitziet?!

Neem dan snel een kijkje bij House of Jamie

 

 

Tags: