GEBREIDE KINDERKLEDING


Omdat we onze kroost natuurlijk het allerbeste gunnen, willen we naast dat ze goed voor dag komen dat het minstens zo comfortabel is. Deze trui van Little Natural Knits is gemaakt van hoogwaardig merinowol, die op een kleinschalige en duurzame manier in Frankrijk wordt geproduceerd. Fijn is dat de wol wordt gemaakt van natuurlijke garen en daarnaast ook non-allergeen is. De trui is zacht, licht van gewicht en ademend en dat is wat we willen! En leuk om te weten, hand gebreide kinderkleding is weer helemaal hip! Salomon draagt deze fijne trui in combinatie een supertof broekje van Little indians. Little indians heeft een fantastische collectie aan schoentjes en broekjes van zachte materialen voor kids tussen de nul en twee jaar waar we heel blij van worden. De kleding is geïnspireerd door, je raadt het al, indianen. Denk aan broekjes met Azteken en pijlen prints en aan indianenschoentjes met franjes. Have fun!

Je kunt de trui hier shoppen

Kindermode kinderkleding jongens meisjes mode kids hip fashion styling-8

Kindermode kinderkleding jongens meisjes mode kids hip fashion styling-2

Kindermode kinderkleding jongens meisjes mode kids hip fashion styling-5

Kindermode kinderkleding jongens meisjes mode kids hip fashion styling-10

Je kunt hier nog veel meer mooie hand gebreide babykleding bekijken

 

Wat vinden jullie van Salomon z’n outfitje?

 

Foto’s door Nienke van Denderen

Tags: , ,