TIBEAU IN EEN STREEPJE VAN RALPH LAUREN


Door: Frederique

Tibeau heeft een tante welke stewardess is en dus de hele wereld over vliegt. Zij heeft net als ik een grote hobby: SHOPPEN! Ze komt op allerlei plaatsen, in ’s werelds bekendste en grootste malls, in designerswinkels, in hippe boutique’jes maar ook in outlets. Vaak hebben ze in het buitenland net een andere trend of liggen ze voor op de mode hier in Nederland. Zo was de tante van Tibeau onlangs in San-Francisco in een kinderkledingoutlet. Honderden foto’s van kledingsetjes kreeg ik per app toegezonden met de tekst erbij: Kies maar… Wat een walhalla was dat! Middenin de nacht was ik via mijn zus in SF aan het shoppen voor mijn kids, dat is weer eens wat anders dan online winkelen. Op de foto’s draagt Tibeau een van de vele pakjes welke z’n tante heeft meegenomen. Het pakje is van Ralph Lauren. Het is klassiek door de kleurencombi donkerblauw en gebroken wit en door het streepje. Aan de andere kant is het ook sportief door de stof van een poloshirt en het kraagje. Het pakje is aan de binnenzijde van de benen te sluiten met blinde drukknoopjes.

Benieuwd naar andere fashion-items uit het buitenland? Blijf me dan volgen!

Je kunt hier meer items van Ralph Lauren voor kids shoppen

FullSizeRender3

FullSizeRender4

FullSizeRender2

FullSizeRender

Je kunt hier meer Ralph Lauren shoppen

Ziet Tibeau er niet onwijs lief uit?

Tags: